bios update yaptım dün. Tekrar deniyeceğim bugün ekipmanlarla.aldığından beri böyleyse neden iade etmedin kigüç yetmiyor olabilir, içeride donanımsal bir arıza olabilir. Öncelikle temizinden bi format at. Düzelmezse adaptörünün değerlerini kontrol et sağlamlığından emin ol. Düzelmezse bilgisayarın şarj girişini bi kontrol et ondan da emin ol. Windows içerisinde gereksiz bir program bulundurma. Düzelmezse garantiye gönder. Muhtemelen donanımsal bir arıza çıkacaktır.
Edit: Bunların hepsinden önce BIOS update @tblci02 nin de dediği gibi
hocam açtım kullanıyorum ilk aldıktan 3 hafta 4 hafta sonra kullanmaya başladım ilk başlarda biraz araştırma ve oyun oynuyordum.Hocam ben de benzer bir sorun yaşamıştım sorun usb portunu anakarta bağlayan ribbondan çıktı. Daha yeni aldıysan bence açma garantiye gönder.
pildeki ayar görünmüyor... ama aygıt yöneticisinden yaptım dediğini..Aygıt yöneticisine gir o usb kısmından yada bağlantı kesilen aygıtlara gir en sağdaki sekmede bilgisayar güç kazanmak için bunun gücünü kessin diyor o tiki kaldır veya pil konusunda gelişmiş ayarlarına gir o profilin orada usb ile ilgili ayarlar var oraya bir bak unuttum da vardı ayar.
Hocam açma derken bilgisayarın içini açma anlamında dedim. En iyisi servise gönderin siz.bios update yaptım dün. Tekrar deniyeceğim bugün ekipmanlarla.
hocam açtım kullanıyorum ilk aldıktan 3 hafta 4 hafta sonra kullanmaya başladım ilk başlarda biraz araştırma ve oyun oynuyordum.
pildeki ayar görünmüyor... ama aygıt yöneticisinden yaptım dediğini..
bios update yaptım dün. Tekrar deniyeceğim bugün ekipmanlarla.
hocam açtım kullanıyorum ilk aldıktan 3 hafta 4 hafta sonra kullanmaya başladım ilk başlarda biraz araştırma ve oyun oynuyordum.
pildeki ayar görünmüyor... ama aygıt yöneticisinden yaptım dediğini..
öncelikle uğraşın için teşekkür ederim ama gelişmiş seçenekler bende böyle görünüyor.Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Güç Seçenekleri, pil ayarlarını değiştirin, gelişmiş güç ayarlarını değiştirin,
Sabit disk kısmı hiçbir zaman olsun.
Usb ayarları ise devre dışı olarak değiştirin.
Oradaki ayarların hepsine bakın kendinize göre düzenleyin, priz ile çalışırken ne üst düzey performans, pil ile çalışırken en düşük pil tüketimi olarak ayarlayın, maksimum ve minimum işlemci gücünü %100 olarak ayarların.
Bu arada nihai performans olanı kullanın. O model üzerinden ayarları değiştirin. Yeniden başlatın bir öyle deneyin.
öncelikle uğraşın için teşekkür ederim ama gelişmiş seçenekler bende böyle görünüyor.
maalesef bende bir değişiklik göstermedi bu işlempowershell yönetici olarak çalıştırıp şu kodu yazıp denetim masasından pil modunu nihai performansa alıp tekrar bakar mısın ?
powercfg -duplicatescheme e9a42b02-d5df-448d-aa00-03f14749eb61
Bu kod nihai performans modunu ekleyecektir.
her türlü garanti yani?sanırım pilin amperi yetmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?