Dell’den Ofislere Yönelik 34 inçlik Kavisli Monitör

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emektar Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Sadece oyunlar için değil de ofiste kullanıma yönelik olarak kavisli bir monitör arıyorsanız 34 inçlik yeni Dell P3418HW modeli bu açıdan ihtiyacınızı karşılayabilir.

yzNZ1y.jpg

Genelde kavisli monitörlerin oyunculara yönelik olarak geliştirildiğini görüyoruz. Son dönemde artık ofis ortamları için de kavisli monitörler piyasaya çıkmaya başladı. Dell’in ürünü buna son örnek.

Çoklu uygulama yönetimi için
Dell P3418HW modeli 34 inçlik 2560x1080 piksel çözünürlükte bir ekran barındırıyor. Ekranın üç kenarı çok ince çerçevelere sahip. Kavis ile birlikte çoklu uygulama görüntüleme için iyi bir alternatif olmayı amaçlıyor.

Finans veya veri analizi gibi birden fazla ekran ile çalışan sektörleri hedefleyen monitörde iki ayrı PC kaynağından aktarım yapılabiliyor. Dell Easy Arrange yazılımı ekranda uygulama pencerelerini organize etmenizi sağlarken, Resim yanında resim - PbP ve resim içinde resim - PiP özellikleri de içerik çalışmalarını kolaylaştırıyor.

Çift 9W hoparlör ile ses kalitesini üst seviyeye çıkaran monitörde fabrika çıkışı olarak RGB yelpazesinin yüzde 99’unu kapsar şekilde kalibrasyon yapılmış. Ayrıca HDR desteği de mevcut. Monitörün fiyatı 699$ olarak açıklandı.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Teşekkürler dostum. bilgi için

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Monitör Güzelmiş Beğendim İyi Forumlar :)

●▬▬۩ Yozgatlı ۩▬▬●
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Abi valla ben dell kullanıyorum inspiron efsane pc tavsiye ederim yani dell alın

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
bilgi için teşekkürler :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...