Demir Kubbe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Demir Kubbe olarak bilinen Rafael Advanced Defense Systems şirketi ve İsrail Havacılık Ve Uzay Endüstrisi tarafından geliştirilen hava savunma sistemi gazze tarafından gelen füzeleri havada imha ediyor.

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
video kaldırıldığı için fazla bişey anlamadım ama yinede güzel bilgi

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
video kaldırıldığı için fazla bişey anlamadım ama yinede güzel bilgi
kanka bir daha bak istersen ayarladım
Post automatically merged:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Sistem hamas,hizbullah ve diğer direnişci grupların saldırılarında can ve mal kaybını en aza indirgemek üzere kurulmuştur 4km ile 70km arası menzile sahip.
(medya ekleyemediğim için link bıraktım gönül rahatlığı ile tıklayabilirsiniz dostlar)

da best
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Can güvenliği 0

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
çocuklara ve kadınlara üzülüyorum.

Ülkem Bayrağım Onurum
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
İsrailin teknolojisi çok sağlam ama kendileri yazıp kendileri oynamış gibime geliyor malum kendilerini haklı çıkarmaları lazım

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
İsrailin teknolojisi çok sağlam ama kendileri yazıp kendileri oynamış gibime geliyor malum kendilerini haklı çıkarmaları lazım
Kesinlikle modern teknolojinin öncüleri onlar. Dünyadaki zenginlerin %10'dan fazlasını ve Nobel Ödülü alan bilim insanlarına sahip olmalarının da tesadüf olduğunu düşünmüyorum. Maalesef oradaki zulüme maruz kalan insanlar için yapabileceğimiz çok az şey var ama dünya da böyle bir yer değil mi? Açıkçası Çinin kuzey batısındaki soydaşlarımız için daha çok üzülüyorum

Ülkem Bayrağım Onurum
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Kesinlikle modern teknolojinin öncüleri onlar. Dünyadaki zenginlerin %10'dan fazlasını ve Nobel Ödülü alan bilim insanlarına sahip olmalarının da tesadüf olduğunu düşünmüyorum. Maalesef oradaki zulüme maruz kalan insanlar için yapabileceğimiz çok az şey var ama dünya da böyle bir yer değil mi? Açıkçası Çinin kuzey batısındaki soydaşlarımız için daha çok üzülüyorum
Aynen öyle dostum daha 10 milyon nüfusları yok neredeyse dünyaya kafa tutuyor zaten doğu türkistan mevzusuna hiç giremeyiz orada da çin var Allah sonumuzda hayırlısını eylesin

Falling is easy but it only brings you down
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Video'yu paylaştığın için teşekkürler.

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
İngilizler tarafından Osmanlıya ihanet eden araplar için tasarlanmış arap isyanı bayrağı ve ondan esinlenilerek yapılan bayrakları da eklemek istedim :)
zamanında osmanlının uyarılarına rağmen yahudilere toprak satan araplar işte o zaman yediği hurmalar şuan etkisini gösteriyor.
araplardan dost most olmaz keşke Türkiye nin şu duruma gösterdiği tepkiyi soy kardeşlerimiz olan uygur türklerinede gösterse
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Off çok iyi teknoloji yalnız haa. Önemli olan bunun nasıl iyi olduğu falan değil bizim de 3 4 rus hava savunma sistemine muhtaç oluşumuz

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Uygur Türkleri için çin in meşru bolge savunması diye çine destek veren filistine,şahsi fikrim olarak israil in meşru bolge savunması olarak yaptıgı bu saldırıları normal olarak görüyorum ve destekliyorum

Yıllardır küllenmiş aşkın var bendee
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Müslüman Halkına yardımcı olsun Allah

EskilerdeN
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
İslam dünyası susuyor, ilk kıble yanıyor :(

Var Olsun İttihat ve Terakki
Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
adamlar yapmışlar sistemi ya efsane bi savunma sistemi

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
çocukların ölümüne çok üzülüyorum elden birşey gelmiyorya beni o bitiriyor zaten
allah tüm müslüman kardeşlerimizin yardımcısı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...