Deneme Moderatör Başvuru Formum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Adınız: Emir Doğan[/FONT][/FONT]
[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Yaşınız: 15[/FONT][/FONT]
[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Daha Önce Görev Yaptınızmı (Evet / Hayır) : Evet[/FONT][/FONT]
[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit: Hafta İçi 3 ila 5 Saat Arası Hafta Sonu (Tatillerde)= Full.[/FONT][/FONT]
[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz: Forumda Herkes iç içe aynı aile gibi çok yakın hissediyorum kendimi buraya ve wolftü ile ilgili sorunu olan kişilerlede ilgilenmek yardım etmek istiyorum.[/FONT][/FONT]

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Başvuru şartları en az 50 konu 100 mesajdır. Bu şartları yerinize getirdiğinizde morpheus adlı adminimize mesaj atınız konuyu tekrar açar. Kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...