Seçkin Üye
IObit pubglite da hata verdiği için silmiştim onu kendim elimle manuel silemezmiym ..IObit uninstaller kullanarak kaldırabilirsin crackleri mevcut belirli sitelerde.
bilmiyorum :/Appdataya girerek silebilirsin dostum nasıl yapıldığını biliyor musun ?
o nedir biraz konuyu açarmısınrevo kullanarak kaldıra bilirsin
CCleaner kullanmayın. Bilgisayarın stabilitesini bozuyor.CCleaner deneyebilirsin.
allah ciddimsin nabıcaz :/ valla yeni formatlı pc zaten üzerinde hiç bişi yok nasıl silicem ben bunuTemiz format atılmış bilgisayar kokusu aldım. Lütfen rezil etmeyin şu bilgisayarlarınızı be arkadaşım. Yükleyeceğin şeylere biraz dikkat et bak adam fake uninstaller koymuş denetim masasına. Ara dur şimdi dosyaların nerede olduğunu.
dostum pc de olanlar belli onun dısında mhuı kullanıyorum başka birşey indirdiğimde yok :/en sevmediğim şey aga bilip bilmediğin şeyleri indirme pcye hemen ben bunun yüzünden CryptoLocker yedim dikkat et
yok görev yöneticisinde her yere baktım :/bilemiyorum dostum ekstra bir program kurmuşsun yoksa o denetim masasına girmezdi o şekilde. Görev yöneticisini açıp başlangıç kısmına bak bide orda yazıyormu o program.
pcyi yeni formatladıysan pc boştur büyük ihtimal c ye d ye girip o kurduğun lol programıyla ilgili şeyleri arayıp tek tek silsen belki düzeliryok görev yöneticisinde her yere baktım :/
masa üstündeki kaldıramadıgın purogramları kaldırıyorsun bununla gezginlerde var indirebilirsin purogram kaldırma revo yazarakbilmiyorum :/
Post automatically merged:
o nedir biraz konuyu açarmısın![]()