Sanıldığının aksine pittbullar ne kavgacı nede saldırgan yaratıklar hayvanlar değiller . Lütfen bu konuyla alakalı reditten veya Amerikan petshoplardan veya köpek eğitim merkezlerinden bilgi alabilirsiniz. Neden ülkemizde ki pitbullar saldırgan dersen de sahipleri onları karanlıkta büyütüp sadece kendilerini gösterip günde 3 öğün dövdükleri için köpekler saldırgan yetişiyorlar.... Şimdi yanlış bilgiyi düzelttiğimize göre diğer konuya gelelim herhangi bir hayvandan korkman gerekmiyor korkulacak tek hayvan yukarıda saydığım işlemleri ağzı olup dili olmayan kendini bizim gibi ifade edemeyen canlılara şiddet ile yaklaşan ve onları tasma ile gezdiren hayvanlardır iyi konular iyi forumlarSon zamanlarda sokak hayvanları ile ilgili birçok haber oluyor hayvanlara işkence edenler hayvan için kavga edenler vs bazı aşırıcı gruplar var sana havlayan köpeğe hoşt desen bile kavga çıkarıyolar yada elinde pittbulla dolaşan keko tipliler var adama ters baksan sanki köpeği üstüne salacak gibi dolaşıyolar pittbullardan çok korkuyorum çünkü dengesiz hayvanlar bide elinde tasması gezdirirken köpeğin seni yalayıp sürtünmesine izin verenler var şahsen benim köpeklere ve kedilere alerjim var beni çok rahatsız ediyolar. Bu konu hakkında görüşlerinizi merak ediyorum.
çok saçma bi durum benceSon zamanlarda sokak hayvanları ile ilgili birçok haber oluyor, hayvanlara işkence edenler, hayvan için kavga edenler vs bazı aşırıcı gruplar var. Sana havlayan köpeğe hoşt desen bile kavga çıkarıyorlar ya da elinde pittbulla dolaşan keko tipliler var. Adama ters baksan sanki köpeği üstüne salacak gibi dolaşıyorlar, pittbullardan çok korkuyorum çünkü dengesiz hayvanlar bir de elinde tasması gezdirirken köpeğin seni yalayıp sürtünmesine izin verenler var şahsen. Benim köpeklere ve kedilere alerjim var, beni çok rahatsız ediyorlar. Bu konu hakkında görüşlerinizi merak ediyorum.
Aynen öyle kardesim kötü kopek yok hep sahipleri yok et yedirme yok karanlık odada besleme dovusturme cifleştirip satmak vs vs olacagı buydu gercekten pitbul ve dogo severlere oldu olanlar kotu oldu cok hayvan anestezinin etkisinden uyanamadı öldü :/her zaman söylerim kötü köpek yoktur kötü sahip vardır. bu durumdan çok rahatsızım bakamayacaksan veya karanlık bir depoya atıcaksan neden alıyorsun hayvanı yazık günah bu neden den dolayı köpek sosyaleşemediği için hırçın ve saldırgan büyüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?