Dengesiz hayvanlar ve sahipleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kanka bende hayvanları aşırı seviyorum hatta bir kedim dahi var fakat sokaktaki başı boş köpekler sürekli insanları korkutuyor ve tedirgin ediyor. Bunlara zarar vermeden kontrollü bir şekilde hayvanları ölüme terketmeden sağlıklı ve temiz bir barınağa bırakılmasından yanayım. Her geçen gün farklı insanlara saldırıyorlar haberlerde görmüşsündür.

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Şu sokak hayvanları Türkiye'yi 2ye bölmüş durumda. Net fikrim başı boş hayvanlar toplanmalıdır. Ben bir motorsiklet kullanıcısı olarak bu durumdan fazlasıyla rahatsızım. Sayısız defa köpekler yüzünden ciddi kazalar atlattım. Hayatını kaybeden insanlardan bahsetmiyorum bile.

Banlı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Yapılan insanlık dışı bir hareket ya okulda bunun eğitimini görmedikleri için yapıyorlar eğitimden kaynaklı bence

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
kötü köpek yoktur kötü sahip vardır , bu yüzden genelleme yapılması şart ki iyi sahiplerin de adı lekelenmesin diye. ağızlık vs takılması gerekli

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bir ara yılan besleme hevesim vardı sonra baktım o yılanı koynumda besliyormuşum

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
yetiştirme tarzına bağlı nasıl yetiştirirsen öyle olur bu kadar basit.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
pitbullara ağızlık takma yasağı getirildi bide yetiştirme tarzına ve hayvanın sosyal olmasına bağlı bir hayvan sahibi olarak söylüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
kanka bizim mahallede 3 köpek köşe başını tutmuş evime gitmek için 3 sokak uzatıyorum çözüm var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...