Denizbank ATM 250 TL parayı yuttu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
change my mind
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bugün saat 20.30-21.00 arası DenizBank ATM'den Tosla kartıma art arda ilk 45 TL, sonra 215 TL, ardından 250 TL para yükledim. Onayladım, kart iade deyip kartımı aldım. Eve geldiğimde Papara hesabıma parayı geçirmek için Tosla'nın uygulamasına girdim. Hesabıma toplam 238 TL yatmış. Ama o son yatırdığım 250 TL gelmemişti, sebebi ne olabilir? Acaba para transfer işleminin saati geçti de o yüzden mi para gelmedi? Bilen birisi bilgilendirebilir mi? Arkadaşıma söyledim, o böyle olduğunu söyledi. Yarına para gelir dedi.

Moderatörün son düzenlenenleri:
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
parayı parça parça yatırışsın zaten dostum atmden para yatırmanın günlük işlem limiti var zaten parayı geç saate yatırdığın için para hesabına yarın gelir banka sıkıntı yapmaz o konuda eğer,oldu ki yarın mesai saati içinde para hesabına gelmedi ise bankayı arayarak işlemini bildirir hatayı düzeltirler
atm de banka kartı kaptırma ve para sıkıştırma konusu olmadığı sürece para gönderme işlemlerini banka gün içinde halleder

change my mind
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
parayı parça parça yatırışsın zaten dostum atmden para yatırmanın günlük işlem limiti var zaten parayı geç saate yatırdığın için para hesabına yarın gelir banka sıkıntı yapmaz o konuda eğer,oldu ki yarın mesai saati içinde para hesabına gelmedi ise bankayı arayarak işlemini bildirir hatayı düzeltirler
atm de banka kartı kaptırma ve para sıkıştırma konusu olmadığı sürece para gönderme işlemlerini banka gün içinde halleder
Eyvallah dostum içimi rahatlattın gerçekten teşekkürler bilgi için.

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
para yarın mesai saatlari içinde hesabına gelmezse en kötü ihtimal tosla ile iletişime geçip durumu belirtmelisin benzer olay başıma gelmişti genellikle yazılı bir şekilde sorununu yazıp genel müdürlüklerine mail olarak atıyorsun 1-2 hafta arasında sorununu çözüp paranı hesabına yatırıyorlar (benim başıma tosla da gelmedi ininal kullanıyordum o zamanlar ama sorunumu çözmüşlerdi)

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Numarayı umarım yanlış yazmamışsındır kanka denizbankı ara de böyle böyle yardımcı olurlar

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kanka bence banka paranı yuttu ertesi gün var git bankada memura anlat durumu veriyorlar paranı geri iade ediyorlar ya sıkntı yok

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Bilmiyorum sadece benim bulunduğum yerde mi var ama bizde istanbul üsküdar, ümraniye tarafında çoğu bankamatikten para yatıramıyoruz genel bir sorun var sanırım

change my mind
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Şubesi yok ki kanka burada sadece ATM var
Post automatically merged:

Yeni uyandım para falan gelmedi müşteri hizmetleri ile konuscam

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
müşteri hizmetlerini ara kankam en mantıklısı o

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
saat 4.30 gibi para gönderme işlemlerini bittiğini biliyorum ama atm hakkında bilgim yok. faturan varsa sorun olmaz zaten beklemek şu an için en mantıklısı

aop

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Parça parça yatırmasaydın keşke

Üye
2 HİZMET YILI
Muhtemelen geç saatte yatırdığın içindir yine de bir müşteri temsilcisiyle görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...