Deprem hakkında görüşleriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
varla yok arasında biyerde
Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Cumhuriyet tarihinin en büyük depremini yaşadık bunu hakkında düşünleriniz nedir

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Milli yas başımız sağolsun dostlarım :( .

ahahahah
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
sizlere deprem hakkında bildiğim bir kaç gerçekten bahsedeyim
1. ölüm sayısı minimum 300 bin
2. gönderdiğiniz yardımların çoğu sağda solda telef oluyor o kadar çok yardım gitmişki sokak bağlarına tırlar boşaltmış öylece duruyor tabi çok yardımı da olmuş herkesten allah razı olsun
3. eğer madenciler olmasaydı afad bu depremin altından kalkamazdı çoğu yerde maden işçileri yardım ediyor
4. ulaşılmayan köyler var hiç bir şekilde kordine olmak yok doğru düzgün yetkili yok
5. çok gereksiz sayıda insan gitti ve çoğunun arama kurtarma hakkında bilgisi yok maalesef sadece oralarda ayak altına dolanmaya gidiyolar
6. yıkınlan ve hasar gören bina sayısı 600 bin ve daha fazla
7. özellikle hatayda yağma olayı çok ama çok fazla adeta terorizm kol geziyor tabiki mudahale ediliyor ancak imkanı yok önüne geçilmez
8. kimliği belirlenemeyen cesetler kefen battaniye gibi şeylere sarılıp uygun olan yere kömülüyor orada anasının babasının evladının nerde yattığını bilmeyen çok insan var
9. cesetler hastaneye bile gitmiyor direkt kaldırıma koyuluyor iş makineleri komyonlar alıp götürüp kömüp geliyor
ve son olarak sanıldıgından çok daha dehşet verici görüntüler var orada her insanın piskolojisi kaldırmaz. abimler orada bir haftadır ve bende ondan çok sık bilgi alıyorum Türk milletinin başı sağ olsun

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Bu kadar büyük bir deprem olacağının bilinip hiç bir önlem alınmaması der susarım

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ben ve arkadaşlarım olmak üzere üzüntü içerisindeyiz gerçekten kötü bir durum

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Depremden değil insanlar yüzünden öldürüldüğü bir deprem

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Çok üzücü, çok fazla kayıp, çok fazla sıkıntı var. Keşke hiç olmasaydı ama işte...

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
mimarlar yüzünden ne halde millet

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Allah Depremzedelere Şifa Versin Yeni binalar yapılmadan önce japonyadaki inşaat mühendisleri inşaatçılar türkiyeye getirilmesi onlar raylı sistem kullandıkları için 9.0 depremi olduğunda bile evleri sallanmıyor raylı sistemide Mimar Sinandan Esinlendiler japondaki inşaatçılar ve inşaat mühendisleri gelip evleri onlar yaparsa Allahın İzniyle Biraz olsun depremi hissetmeyeceğiz.

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
İstanbul için hepimiz eylem tarzı değil örgüt tarzı teşkilatlanmadan,önlem alınması için birşeyler yapılması lazım istanbul Allah korusun Türkiyenin fişi çekilir.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
imar barışı'nın cinayet olduğunu bikez daha görmüş olduk maalesef

Üye
3 HİZMET YILI
bu gibi depremlere hazırlıklı olmalıyız böylece ölü sayısını en aza indirebiliriz

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bu ulkede denetim olmadıgı muddetce dogal afetlerden cok darbe yıyecek ve olecegız malesef

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
depremde ölen ve yaralanan herkez için çok üzülüyorum ve onlara yardım edenlere dua ediyorum allah bir kez daha nasip etmesin

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
türkiyede yapı denetimlerinin yolsuzluk ve haksız kazanç için ne derece kötü olduğunun bir örneğini daha görmüş olduk inşallah artık ders alırlar yapı denetim uzmanları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...