Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ustam bu tarz durumlar kafaya cok takılmamalı sonucta hayatın içinde olan şeyler bilmiyorum kaybın ne ne derece anlamak mümümkün deeğil ama takma fazla kafaya hayatını yaşa travma olarak kalmasın
Depremi bende yaşadım ve gerçekten üzerimden armak için birçok yol denedim ve sonunda içlerinden biri tuttu şimdi bende onu anlatacağım
Öncelikle yapman gereken en önemli şey kendine yeni uğraşlar bul çünkü eğer hiçbişey yapmadan oturursan depremin aklına gelmesi kaçınılmaz olacaktır önce depremi düşünmek için zaman bulamayacağın bir iş bul dediğim gibi sonra her uyku öncesi eline bir kitap al ve oku ta ki uyuya kalana dek çünkü kitap okuyorken bir anda aklına depremin gelmesi pek kolay olmaz
Ayrıca çok geç saatlere kadar uyanık kalma çünkü bilimsel bir makalede okumuştum ne kadar doğrudur bilmem ama insanlar gündüzleri gecelere oranla daha mantığını kullanmaya geceleri ise gündüzlere göre duygusal olmaya daha yatkınmış
diyarbakırda yaşadım biraz sorunluydu o geceyi sorsan en ufak ayrıntısına kadar anlatabilirim ama hayat devam ediyor kendimi spora verdim unuttum hocam öneririm sizede
Masturbasyon yapanlar gibi düşün boş zamanları oldukça yapıyorlar kurtulmanın tek çareside boş vaktini farklı şeylerle değerlendirmek kendini meşgul etmek