kedinin ilacı olsa başına sürerMerhaba 1.5'i berbatim bozulmadamiyim diye araştırmam bütünden var aileme söylesem yeni nesil hep öyle filan dicekler dayanamıyorum artık ya napicam kendi başına gidebiliyormuyum piskiyariste yaşım 14
karı bulsundaha ergenliktesin arkadaş olur oyle seyler zevk alacak seni rahat hıssettırecek seyler bul
18 yas altı oldugun ıcın tek basına bır sey yapamazsın o yuzden aılene danısman gerekıyor ve bır doktora basvurman lazım ardından zaten gerekenı onlar yapacaktır en ıyısı aılene soylemenMerhaba 1.5 aydır berbatim depresyondamiyim diye araştırdim bütün belirtiler var aileme soylesem yeni nesil hep öyle filan dicekler dayanamıyorum artık ya napicam kendi başıma gidebiliyormuyum piskiyariste yaşım 14
Geçmiş olsun da . Depresyon öyle birşey değil knkMerhaba 1.5 aydır berbatim depresyondamiyim diye araştırdim bütün belirtiler var aileme soylesem yeni nesil hep öyle filan dicekler dayanamıyorum artık ya napicam kendi başıma gidebiliyormuyum piskiyariste yaşım 14
Kendini kasma dost daha 14 yaşındasınMerhaba 1.5 aydır berbatim depresyondamiyim diye araştırdim bütün belirtiler var aileme soylesem yeni nesil hep öyle filan dicekler dayanamıyorum artık ya napicam kendi başıma gidebiliyormuyum piskiyariste yaşım 14