Depresyon belirtileri var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
rahatlamaya çalış yalnız kal

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Ailene anlatmak istemiyorsan başka güvendiğin bir büyüğüne anlatmalısın onlar ailen ile ciddi bir şekilde konuşacaktır

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
daha ergenlıktesın dostum olur oyle seyler zevk alacak senı rahat hıssettırecek seyler bul

Banlı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
tek çözüm antidepresan gardaşım . ergenlikten dolayıda olabilir belki bilmiyorum nedenine bağlı

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Merhaba 1.5'i berbatim bozulmadamiyim diye araştırmam bütünden var aileme söylesem yeni nesil hep öyle filan dicekler dayanamıyorum artık ya napicam kendi başına gidebiliyormuyum piskiyariste yaşım 14
kedinin ilacı olsa başına sürer
Post automatically merged:

daha ergenliktesin arkadaş olur oyle seyler zevk alacak seni rahat hıssettırecek seyler bul
karı bulsun

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Senin adına üzüldüm ama daha küçüksün takma bence

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Merhaba 1.5 aydır berbatim depresyondamiyim diye araştırdim bütün belirtiler var aileme soylesem yeni nesil hep öyle filan dicekler dayanamıyorum artık ya napicam kendi başıma gidebiliyormuyum piskiyariste yaşım 14
18 yas altı oldugun ıcın tek basına bır sey yapamazsın o yuzden aılene danısman gerekıyor ve bır doktora basvurman lazım ardından zaten gerekenı onlar yapacaktır en ıyısı aılene soylemen

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Merhaba 1.5 aydır berbatim depresyondamiyim diye araştırdim bütün belirtiler var aileme soylesem yeni nesil hep öyle filan dicekler dayanamıyorum artık ya napicam kendi başıma gidebiliyormuyum piskiyariste yaşım 14
Geçmiş olsun da . Depresyon öyle birşey değil knk

Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
kral senin spora başlaman lazım spor mental sağlığı yükseltir ayrıca arkadaş grubu bul internetten veya bulabiliyorsan realden azalt bu duyguyu

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Güzel kardeşim yaşın daha çok genç. Ailenle konuşman durumu anlatman gerekir ama açıklayıcı bir şekilde evet bir çok gencin dertleri sıkıntıları gelecek kaygısı var. Dünyada her 3 kişiden birinde anksiyete bozuklugu var. Sosyalleşmeye çalış arkadaşlarınla daha çok vakit geçir daha aktif ol içine kapanık olma atılgan ol.

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Kendini kasma dost daha 14 yaşındasın

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Merhaba, çok üzgünüm ki senin yaşadıkların hakkında daha fazla bilgiye sahip değilim. Ancak, senin düşüncelerinle ilgili endişelerin olduğunu duyduğum için senin için kaygılıyım. Depresyon bir ciddi ruh sağlığı sorunudur ve profesyonel yardım almak için zamanı gelmiş olabilir. Ailemin ne düşündüğünü bilmiyorum, ancak senin iyiliğinin en önemli olduğunu unutmayın. Eğer senin için endişe verici bir durum varsa, lütfen bir yetişkinle paylaş. Bir psikiyatrist, bir psikolog veya bir doktor gibi bir profesyonel senin durumunu değerlendirebilir ve size yardımcı olabilir. Eğer senin için zor bir zaman geçiriyorsan ve kendi başına gidebileceğini düşünmüyorsan, lütfen bir yetişkinle konuş veya bir yardım hattına başvur. Senin için buradayım ve seninle sohbet etmek isterim eğer senin için yardımcı olabilirsem.

Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
arkadaşlarla gezmeyi dene kısaca kafanı boşalt herşeyi önemseme

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bu durumlarda psikiyatriye danısmakta fayda var ama yasın ufak daha cok kasmamanı oneririm

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kafanı neler boşaltıyor sakinleştiriyorsa ona git kastım kötü alışkanlıklar değil ama umarım yardımcı olur

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
psikolojik destek almaktan cekiniyorsan bir yakınınla konusmayı denyebilirsin rahatlarsın

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kardesm gidiyorsun psikolojik destek almaya onlar sana yardımcı oluyor eğe işe yaramazsa git manita yap

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
sana söylenen öğütler zoruna gidiyor bi süre sonra çok agresifleşme durumu gibi gözlemlenebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...