Üye
insanların yapamayacağıma inandığı şeyleri başarınca acayip zevk alıyorum .Hayatımı 3 senedir zehir eden şey. Özgüven, geleceğe dair umut bırakmıyor insanda. Başa çıkması o kadar zor ki, hem de anksiyete ile beraber yaşıyorsanız daha beter. Sizin bu atakları daha kolay atlatmanızı sağlayan şeyler neler? Sizi ne motive ediyor?
spor kanka şakasız spor yap sadece 1 2 ay sonra anlayacaksın ne demek istediğimi hayatına o kadar pozitif etki katıyor ki kendini enerjik hissetmeye başlıyorsun ne biliyim kendine olan özgüvenin artıyor hayat düzenin oluyor herşeyi atlatırsın emin ol anksiyete ve özgüvensizlikle 2 3 yıl evden adam akıllı evden çıkmadığım bi dönem oldu hayatımdaHayatımı 3 senedir zehir eden şey. Özgüven, geleceğe dair umut bırakmıyor insanda. Başa çıkması o kadar zor ki, hem de anksiyete ile beraber yaşıyorsanız daha beter. Sizin bu atakları daha kolay atlatmanızı sağlayan şeyler neler? Sizi ne motive ediyor?
anksiyeti ve halen özgüvensizlik bende de var çözemedim ama deniyorum mesela işe giremiyordum şuan çalışıyorum üstüne gidiyorum tüm sorunlarım özellikle ama çok zorlanıyorum gerçekten.Hayatımı 3 senedir zehir eden şey. Özgüven, geleceğe dair umut bırakmıyor insanda. Başa çıkması o kadar zor ki, hem de anksiyete ile beraber yaşıyorsanız daha beter. Sizin bu atakları daha kolay atlatmanızı sağlayan şeyler neler? Sizi ne motive ediyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?