LoL Script's & Python
Seçkin Üye
Okul Zamanlarında Annem Benimde Üstüme Gelirdi Benim Sana Önerim Anneni Karşına Alıp Bir Güzel KonuşmanAnnem çok üstüme geliyor ders konusunda çalışsamda çalışmasamda süreklü çalış ne desem boş bıktım artık insan annesinden bıkarmı ya
Zamanında Matematikçi Bana Takmıştı Hocayla Konuştum Dedim Yapamıyorum Hocam Çok Üstüme Gelmeyin Yeteneğim Yok Felan Dedim Anlayışla Yaklaştı Seninde Hoca Konuşulacak Bir Tipse Git KonuşHoca bana taktı sınıfta bırakacak glb yaz dönemi yolu gözüktü
Ben Böyle Dert Görmedim Buna Yakmak Gerekanamdan sarma istedim sarmadı
Ulan A:SDFGAdga- Havalar neden soğuk biliyormusun ?
- Hayır neden ?
- Güneşi gülüşüne sığdırdın da ondan *-*
- 0556 285.....
Bir Köşeye Not Alayım Lazım OlurDüşüyor böyle reiz dene bence .d
Düşüyor böyle reiz dene bence .dUlan A:SDFGAdga
çok mantıklı degilmi beyler- Havalar neden soğuk biliyormusun ?
- Hayır neden ?
- Güneşi gülüşüne sığdırdın da ondan *-*
- 0556 285.....
SıkIntı YoqsA SıKınTı WaR!.....derdi olmayanların bir derdi çıktı dert olmama derdi
SıkIntı YoqsA SıKınTı WaR!.....
seninki sanal dert takma aç yeni hesap tekrar yapSıkIntı YoqsA SıKınTı WaR!.....
Ben bizzat kendim sanalım :ddseninki sanal dert takma aç yeni hesap tekrar yap
buna yazcak laf bulamadımBen bizzat kendim sanalım :dd
Az önce ne yazdığını gördüm eski halini yazar mısınBeyler İşden Çıktım Yardımm Edin
Aga Bak Gidiyorsun Marketten Bir Bomonti filtresiz Alıyorsun Yanınada Bir Kısa Mavi Lark ne dert kalıyor ne tasa.sevgilim beni aldattı ve bu akşam başka bir erkek le fotoğrafını atıyor ben çok üzgünüm okadar yaptığım değer boşuna gitti beyler tek siz kaldınız benim derdime derman olan arkadaş varmıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?