Ben Okuldaki Her Kursa Kaydolurdum birine bile gitmezdim kursa diye çık evden gir internet kafeye kursun çıkış saatinde de eve gitYarın Kurs var ama gitmek istemiyorum taktik verin da
Küçük bir yerde yaşıyorum öyle bir şey olursa direk ailemin kulagına giderBen Okuldaki Her Kursa Kaydolurdum birine bile gitmezdim kursa diye çık evden gir internet kafeye kursun çıkış saatinde de eve git![]()
O zaman bir kız arkadaşın varsa kız arkadaşınla yoksa kankinle yarın buluşma ayarlıyorsun doğru mekanınza çıkıyorsunuz orada da kurs çıkışına kadar kız arkadaşınla veya kankinle sohbet ediyorsun Olay buKüçük bir yerde yaşıyorum öyle bir şey olursa direk ailemin kulagına gider![]()
Bak bu iyimiş eywO zaman bir kız arkadaşın varsa kız arkadaşınla yoksa kankinle yarın buluşma ayarlıyorsun doğru mekanınza çıkıyorsunuz orada da kurs çıkışına kadar kız arkadaşınla veya kankinle sohbet ediyorsun Olay bu
bizde kurs yok açık öğretimlere sınav varmış yan gel yatO zaman bir kız arkadaşın varsa kız arkadaşınla yoksa kankinle yarın buluşma ayarlıyorsun doğru mekanınza çıkıyorsunuz orada da kurs çıkışına kadar kız arkadaşınla veya kankinle sohbet ediyorsun Olay bu
Yakarsa Dünyayı Garipler Yakar Agam Senin İçin Yakıyom.sevdik mutlu olmayı denedik
siber güvenlık eğitimi aldık hacker olduk
ama onun sevgısını kazanamadık
olsun saglık olsun arkdaşlarım yanımda![]()