Derdiniz size yetmiyorsa derdime davetlisiniz :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
selamlar öncelikle 🤚🏻bulunduğun durum için üzgünüm, evet şu an genel insanların sorunu bu yalnızlık , devir değişti insanlar değişti maneviyatın yerini maddiyat aldı . Senin yapacağın en iyi şey spora başlamak veya gitar kursları gibi insanların bulunduğu ortamlara girip bir aktivite yapmak bence , zaten orada arkadaşlık ilişkilerin olur diye düşünüyorum.
Kız mevzuna gelirsek no women no cry ☺️ 5 yıl sevgili 1 yıl nişanlı kaldım sonunda yüzük attık. Kız olduğunda stres abi sürekli trip çekiyorsun yapmam dediğin şeyleri yapıyorsun karakterinden ödün veriyorsun 😄

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Dostum kendini bişeye adamaya çalış fitness gibi yada oyun gibi Ondan sonra bu dediklerinin hiçbirini hissetmiceksin ama denemen gerek 1 gün deneyip diğer gün yapamiorum dememen lazım güçlü olmasın.

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
knk oyun oynuyosan ordan biriyle gir en azından onla sohbetin olsun dışarda biriyle tanışmak içinde herhangi bi kursa yazılıp ordan sosyelleşebilirsin sosyal medya boş ordan bakmayı deneme bile o sadece uzaktan yazışma oluyo

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bu işler nasip işi bekle ve gör. Ararsan bulamazsın aramazsan gelirler.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Merhabalar, bir süredir kendimi boşlukta hissediyorum. Açıkçası hayatımda çok arkadaşım yok. Dışarı çıkıp aktivitelerle zaman geçireyim diyorum. Yapılacak bir şey bulamıyorum. Birileriyle tanışmak için çabalıyorum ama hiçkimseyle bir muhabbetim olmuyor. Gerçekçi düşünüyorum. birisiyle tanışmak için en az bir ortak yol bulunur diyorum. okul diyorum üniler kapalı uzaktan eğitim. masa tenisi oynuyorum ordan bulurum diyorum hepsi eğlencesine gelip geçiyor. hayatımda bir kız olsun istiyorum sosyal medyaya bakıyorum kimse konuşma yanlısı değil, gerçekte yolda önünü kesip konuşmak aşırı garip ve benim yapabileceğim birşeymiş gibi gelmiyor. Ders çalışıyorum kariyerime bakıyorum falan fistan da niye yani. ailem dışında konuştuğum değer verdiğim kimse yok bu beni üzüyor. Uzun zamandır buradayım derdimi anlatacak başka kimse bulamadığım için buraya döküyorum umarım anlarsınız.
İnanır mısınız hiç arkadaşsızlıktan ,yanlış kişilerle arkadaş olmak daha iyidir. İnsanın en iyi dostu kendidir bence. Herkes gelip geçici.

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
İnanır mısınız yanlış kişilerle arkadaş olmak , hiç arkadaşsızlıktan daha iyidir. İnsanın en iyi dostu kendidir bence. Herkes gelip geçici.
kanka tam tersini söylemek istedin herhalde XD hiç arkadaşının olmaması, yanlış arkadaşlıklardan daha iyidir demek istedin sanırım
Post automatically merged:

Yaşadığın Yerde Normal Bence Sencede değil mi ?
biraz öyle :D

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Merhaba, hissettiklerinizi anlıyorum. Yeni insanlarla tanışmaya ve arkadaş edinmeye çalışırken zor olabiliyor, ama işler istediğiniz gibi gitmiyor gibi görünüyor. İlginizi çeken yeni hobiler veya aktiviteler denemeyi düşündünüz mü? Benzer düşünen insanlarla tanışmanın harika bir yolu. Ayrıca, rahat bölgenizin dışına çıkıp biriyle sohbete girmekten korkmayın. Nereye gideceğini asla bilemezsiniz.

Seçkin Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
bende yanlızım knk tam bir arkadaşım oldu dedim depremde onuda kaybettim

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
geçmiş olsun reis umarım yazdıklarımız seni birazcık sevindirir

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Etrafındaki insanlardan arkadaşlarından ne gibi beklentiler içerisine olduğunu iyi düşün. Çok önemli bazı değerler ve davranışlardan yoksun değillerse ufak tefek konulardaki fikir ayrılıları seni insanlardan uzaklaştırmamalı. Bana kalırsa bu ayrılıların olması çok daha iyi. Eğer bu sorunun arka planında böyle bir sebep varsa, daha çok açık fikirli olmanı tavsiye ederim.

Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
dost istediğin kadar çabala arkadaş yapmak için isterse 100 arkadaşın olsun sonunda hep yalnız kalıyorsun o yüzden bi kişiye falan takılma değer verdiğim kimse yok falan diye geçinme değer verdiğin şey kişi olmasın sonu hep sıkıntıyla bitiyor çoğu zaman

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
abi bende şu sıkıntı var insanlar konuşuyolar bi konu hakkında hiçbirşey söyleyemiyorum çok sessizsin diyolar arkadaş edinemiyorum bu yüzden hiç kız arkadaşımda olmadı dışarı çıkıp gezemiyorum çünkü kimsem yok

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
hocam sanaldan dc sunucularında ortam bulup kaynaşabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bu kadar kolay sahte dostlukların kurulabildiği dönemde tek kalman garip

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kanka gençliğinin baharındasın bu tarz durumları boşver ve kendine yeni şeyler kat mesela spora başlayabilirsin en basitinden

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
benım depremde evim yıkıldı unutamıyorum zor kurtulduk ne yapacam unutmak için :( bilmiyorum:oops::oops::oops:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...