10 Şub 2022 #21 avcı01 A Süper Üye Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 902 Tepki puanı 89 Ödüller 5 Yaş 30 7 HİZMET YILI Doktorsuz iş yapma ben böyle şeyler netten öğrenilmez.
11 Şub 2022 Konuyu başlatan #22 yasinthe Y Üye Katılım 23 May 2020 Mesajlar 48 Tepki puanı 5 Ödüller 2 Yaş 27 6 HİZMET YILI avcı01' Alıntı: Doktorsuz iş yapma ben böyle şeyler netten öğrenilmez. Genişletmek için tıklayın ... Doktora gittim zaten o söyledi
avcı01' Alıntı: Doktorsuz iş yapma ben böyle şeyler netten öğrenilmez. Genişletmek için tıklayın ... Doktora gittim zaten o söyledi
11 Şub 2022 #23 avcı01 A Süper Üye Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 902 Tepki puanı 89 Ödüller 5 Yaş 30 7 HİZMET YILI yasinthe' Alıntı: Doktora gittim zaten o söyledi Genişletmek için tıklayın ... Bildirdin mi peki bu rahatsızlığını doktoruna.
yasinthe' Alıntı: Doktora gittim zaten o söyledi Genişletmek için tıklayın ... Bildirdin mi peki bu rahatsızlığını doktoruna.
11 Şub 2022 Konuyu başlatan #24 yasinthe Y Üye Katılım 23 May 2020 Mesajlar 48 Tepki puanı 5 Ödüller 2 Yaş 27 6 HİZMET YILI avcı01' Alıntı: Bildirdin mi peki bu rahatsızlığını doktoruna. Genişletmek için tıklayın ... Gözlükcüye sordum haftaya cumaya kadar bekle dedi, gözüme bakmıştı bi problem yoktu zaten. Gözlükcü de geçmezse numaranı düşürürüz dedi.
avcı01' Alıntı: Bildirdin mi peki bu rahatsızlığını doktoruna. Genişletmek için tıklayın ... Gözlükcüye sordum haftaya cumaya kadar bekle dedi, gözüme bakmıştı bi problem yoktu zaten. Gözlükcü de geçmezse numaranı düşürürüz dedi.
11 Şub 2022 #25 SoullFly S Üye Katılım 10 Şub 2022 Mesajlar 34 Tepki puanı 0 4 HİZMET YILI benimde öyle olmusutu alışmam 1 ayı aldı reis
11 Şub 2022 #26 avcı01 A Süper Üye Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 902 Tepki puanı 89 Ödüller 5 Yaş 30 7 HİZMET YILI yasinthe' Alıntı: Gözlükcüye sordum haftaya cumaya kadar bekle dedi, gözüme bakmıştı bi problem yoktu zaten. Gözlükcü de geçmezse numaranı düşürürüz dedi. Genişletmek için tıklayın ... Anladım umarım geçer ama sen yinede doktoruna muayene ettir yinede , çünkü gözlükçünün yeterli ekipmanı yoktur muhtemelen düzgün tanı koyabilecek.
yasinthe' Alıntı: Gözlükcüye sordum haftaya cumaya kadar bekle dedi, gözüme bakmıştı bi problem yoktu zaten. Gözlükcü de geçmezse numaranı düşürürüz dedi. Genişletmek için tıklayın ... Anladım umarım geçer ama sen yinede doktoruna muayene ettir yinede , çünkü gözlükçünün yeterli ekipmanı yoktur muhtemelen düzgün tanı koyabilecek.