En Güzel 100 Espiri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
En Güzel Espriler (100) adet
[font=verdana, geneva, lucida,]En Güzel Espriler (100) adet[/FONT]

‎1-Allaha çok şükür ki ,Emo,Apaçi,Duygusal Ergen vb. tür şeyler olmadım.

2-Hayatta Tek İmrendiğim Kişi MEB'in Kitap Taşımak İçin Verdiği Poşeti Eve Sağlam Götürebilen Öğrencidir.

3-"Aç değilim anneeaa" dedikten 10-15 dakika sonra acıkıyorum. Sanırım annemin özel güçleri var.

...

4-Beni taşıyacak erkek istiyorum diyen kadına , Nakliyatçı talip oldu.

5-Çinliler çocklara isim koyacaklarnda yere tncere tava yere atıyorlarmş çıkardğı sese göre isim veriyorlarmş çink çank çonk 
smile.gif

6-Bir yerde duyduğu şarkının ismini bilemeyip, sözlerini Google'a yazıp şarkıyı bulmaya çalışanlar var. Biliyorum.

7-Yanlışlıkla birini tekme tokat dövsem "kusura bakma ya, dalmışım" diyerek özür dilerim.

8-Fifa 2011 Cd'si Alıp sandığa gittim, tam atarken adam " napıyorsun ?" dedi, "Oyunu at dediler,Atıyorum?" dedim.Adamdan ses yok. 

9-Ne alayına giderim ne de kralına evden okula okulda eve 
smile.gif

10-Sevgilisini telefonuna Google diye kaydetmiş,neymiş aradığı her şey onda varmış. Sorunlu musun oğlum sen?

11-Karısını öldürüp yeni yaptırdığı evin temeline gömen adamdan şok itiraf : "Evi benim üzerime yap dedi"

12-Şu internete harcadığımız enerjiyi başka bir şeye harcasaydık, yine bişey olmazdı. O yüzden devam.

13-Şimdi Bu Satıra geldiniz Bakın sizin için Güzel espiriler buluyorum Paylaşınız lütfen 
biggrin.gif
 satırları okumaya devam 
biggrin.gif

14-Hürrem'in Şehzade doğurma isteği kadar bende de ders çalışma isteği olsaydı yeminle profesör olurdum.

15-Selam ben ; Bir yerde duyupta beğendiğiniz,ama arayıpta bulamadığınız şarkıyım 
smile.gif

16-Arka Sokaklardaki ekibi Kızım Nerede? dizisine göndersinler 2 dakikada bulurlar kızı. 

17-Danette'nin üstündeki kapağı açtıktan sonra yalamayan insan gerçekten zengindir abi.

18-Sesim geliyo mu ? Dediğim de, hayır diyen mal arkadaşım, napıyon nerelerdesin ?

19-Polat Alemdar dizide şu ana kadar 672 adam öldürdü 
smile.gif
 cs 1.6 da bile ölmeden bu kadar adam vurulmuyo ya 
biggrin.gif

20-Ünlü br düşünürün ynına gttim."Abi bu kadar düşünme saçi başı ağrtmışsın yazıktır."dedim. Bana dedi ki; "Dur bnu bir düşüneyim'' 

21-Sevgilisiyle öpüşürken fotoğraf çekip Facebook'a koyanlar! Gerdek gecenizi 4 gözle bekliyoruz.

22-"İsim, şehir oynarken "C" harfindeki isme, ünlüye "Ceylan" yazıp, hayvanı boş bırakan arkadaşlarım var. Onlara bir alkış.

23-Hiçbirşeyin göründüğü gibi olmadığını kafasıyla tuğla kırdığı halde kamplumbağaya çarpınca ölen mario'dan öğrendim.

24-Zayıflamak için bol bol su içiyorum; Susamak içinde bol bol tatlı yiyorum.

25-Türk Olmak ; "Yok" cevabına "Hiç mi yok?" diyebilmektir.

26-Aha bura sözün bittigi yer ! İmamın profilindeki albüm adı : 'cenazelerim .

27-bu paylaşım yiğit çanga tarafından hazırlanmıştır lütfen çalmayınız 
smile.gif
)

28-Voleybol topuna ayakla vurdu diye beden eğitimi öğretmeninden azar işiten çocuk. Futbol her şeydir. Takma kafana.

29-Gözler yalan söylemez. Neden mi ? Gözler konuşamaz ki abi 
smile.gif

30-Nasreddin hocaya sormuşlar nasılsın hocam? Hoca cevap vermiş iyiyim sen nasılsın ? Adamdan her zaman atraksiyon beklemeyin yani. 

31-Türkiye'ye ziyaret amaçlı gelen ünlü şarkıcı Pitbull, tasmasız gezdiği iddiasıyla belediye ekipleri tarafından zehirlendi.

32-Maraş dondurmacısına parayı uzatıp çektim. Hep o mu bizimle eğlenicek lan.İntikamımızı aldım arkadaşlar.

33-Denize girecek olan oğluna "boğulursan gebertirim seni" diyen anneyi tebrik ediyorum.Harikasın. 

34-Bir bayan için araba kullanmak elbette zordur. Düşünsenize karşısında 3 tane ayna varken o hala yola bakıyor. Bu bir mucize 
smile.gif

35-Dünyada en çok küfür yiyen insanlar : Öğretmenler,Futbolcular ve Siyasetçilerdir 
smile.gif

36-Para üstü 5 Kuruş Kaldığında Geriliyorum."Alsan Vay Fakir 5 Kuruş İçin Bekliyor" Almasan "Artist'e Bak Havan Kime" Deniyor Gibi.

37-Ben Ne İnsanlar Gördüm . Mesela Beni Terk edersen İlk Kendimi Sonra Seni Vururum Diyen.

38-Akp'nin seçim şarkısı bana karnemi hatırlatıyor.. Halaylar 1, Horonlar 1 ,Gönüller 1, Kimya 1, Geometri 1, Fizik 1, Matematik 1. 
smile.gif
)

39-buraya Kadar okudugunuza Göre sevdiniz tşk ederiz 
smile.gif
 tabiki bitmedi devamı var Sayfamıza destek olunuz 
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

40-"ee daha daha nasılsın? " kavramı sadece Türkçede vardr, siz hiç İngilizcede "How are you more more? " diye bir şey duydunuz mu? 

41-McDonalds'ta ayın elemanına "lan manyak madem ayın elemanısın dünyada ne işin var" deyip kaçtım.Mutluyum.

42-"Hala beni seviyormusun?" diye yazdı eski sevgilim msnden "Ben senin halan değilim, karıştırdın sanırım" yazdım. Engelledi.

43-Bu dönem düzenli çalışcam dediğim bir dönemin daha sonuna geldik.

44-Birgün Tecavüzcü Coşkun ölürse ve Google bunu anmaya çalışırsa ne olur? Halimiz kötü.

45-Bülent Ersoy keşke politikaya soyunsa. Soyunduktan sonra ortada siyaset falan kalmaz lan süper olur.

46-Survivor başlayalı kaç sene oldu. Hiçbir dükkanın camında "Dokunulmazlık kolyesi geldi." yazmadı. Tedirginim dostlar. 

47-Umarım Hüsnü Şenlendirici evrensel bi klarnetçi olmaz. Sonra yıl dönümünde google'a klarnet falan koyarlar, üflemesi zor olur.

48-Kıyafet almaya gittim T-shirt'ler ne kadar dedim 9,99 tl dedi 10 tl verdim üstü kalsın dedim çok havalıyım lan 
smile.gif

49-Bu yaz bi çılgınlık yapıp sivrisinekleri uykularında ısırmayı planlıyorum. 

50-Her bölüm birini hamile bırakan Ali kaptan ile her bölüm doğuran Hürrem'in aynı dizide olduğunu düşünsenize lan 
smile.gif

51-Televizyon izlerken Acun'u görünce hayatında bir kez olsun ''bu gavat da ne para kırıyor be!'' dememiş aile bizden değildir. 

52-Erkekler rusya'ya neden sevgilileriyle gitmiyor anlatıyorum yanaşın! Siz Adana'ya giderken kebap götürüyor musunuz?

53-Bu süperman tişörtlerini belediyemi dağıtıyor ? Herkezde Moda olmuş 
biggrin.gif

54-Bu paylaşım GırGırŞamataxD Sayfasının admini yiğit çanga tarafından hazırlanmıştır saygılar 
smile.gif

55-Lan bu Dr. Oetker manyak mı ? Güzelim doktorluğu bırak sen puding yapmaya başla.

56-Erkekler ikiye ayrılır : sonra da futbol oynar. ¦ 

57-Çin'de 1992 yılında başlayan nüfus sayımında sona yaklaşılıyor.

58-Facebook'ta yaşadığı yer bölümüne "******, Victoria" yazan arkadaşlar, nasıl,rahat mı oturduğunuz yer ? 

59-Uyurken şeytan insanların yüzüne işermiş dedi dedem. Bugece uyuyo numarası yapıcam, kesicem pipisini kurtarıcam lan hepinizi. ¦ 

60-Yağ suyun üstünde yüzer, Eğer yağı ayağımıza sürersek, Suyun üstünde yüzebiliriz. Çünkü beyin bedeva.

61-Deveye neden boynun eğri demişler, oda medula ilk omurun miyeli sinirlere yaptığı lokal baskıdan dolayı dorsal ve ventral motorik sinirler sıkıştığı için eğri demiş.

62-Teşekkür kelimesi "tşk" diye kısaltılnca bir tek benim aklıma mı başka bi kelime geliyor yoksa bilinçaltım benmle tşk mı geçiyo?

63-Şu reklamları da anlamıyorum arkadaş, biri bir tane benimo için her şeyi yapar, diğeri fanta için gitarını kulaklığını verir.

64-Sesli güldüm ne demek abi ona bizim orda Kahkaha diyorlar.

65-Acaba Cinler'de Bizden Bahsederken 5 harfliler diyorlarmı?

66-Üst üste 5 Activia yiyen genç, Kampüste dehşet sıçtı, Pardon dehşet saçtı.
smile.gif

67-Komşuya bebeğiniz kaç yaşında diye sordum 24 aylık dedi. lan 2 yaşında demek çok mu zor arkadaş ya,Oldu olacak 17530 saatlik de.

68-Şu telsiz konuşmalarının sonunda neden sürekli tamam diyorlar,Tamam demeyince karşıdaki anlamıyor mu ?

69-Bu paylaşım GırGırŞamataxD Sayfasının admini yiğit çanga tarafından hazırlanmıştır saygılar 
smile.gif

70-Yukarıdaki şiirin ölçüsü nedir? Cevap: Yaklaşık dokuz santimetredir.(lise 1) 
biggrin.gif
D

71-Kimlere zekat verilmez? Cevap: Şeytana.(ilkokul 5) 
smile.gif
)

72-Mondrosu açıklayınız? Cevap: Mondros kimdir bilmiyom (8.sınıf ) 
smile.gif

73-İneğin midesi kaç bölümdür? Cevap: İki oda bir salon bir mutfak (ortaokul 1) 
smile.gif

74-Üremeyi açıklayınız? Cevap: Anne ve babanın gece yaptığı işe üreme denir (lise 1) 
smile.gif

75-Türkiyenin geçitlerini yazınız? Cevap: Alt geçit, Üst geçit, Yaya geçidi (7. sınıf) 
smile.gif
)

76-Kasabayı kim yönetir? Cevap: Şerif ve adamları (ilkokul5) 
smile.gif
)

77-Geçen düğüne gittim, nik?h memuru; itirazı ol?n varmı? dedi. Ben de, benim itim r?zı değil dedim. Ailecek düğünden kovulduk. ¦ 

78-Facebook'ta bazı sayfalar güzellik yarışması yapıyormuş,Allahım sen bizim sonumuzu hayır et. 
smile.gif
))

79-Bu paylaşım GırGırŞamataxD Sayfasının admini yiğit çanga tarafından hazırlanmıştır saygılar 
smile.gif

80-Söylendiği gibi kurt köpekleri kurt ile köpeğin çiftleşmesinden oluşuyorsa , çoban köpeklerine temkinli yaklaşalım derim.

81-Küçük kardeşime masal okuyodum. Uyuya kalmış. Döverek uyandırdım! Burda bişe okuyoruz dimi?

82-Micheal Jackson taklidi yapayım diyen arkadaşıma yap dediğimde ölü taklidi yaptı o gün bu gündür görüşmüyorum.

83-Bir Gazete İlanı : Tercüman aranıyor 20-25 yaş arası,uzun boylu,vücudu güzel (Yabancı dil bilmesi gerekmiyor) 
smile.gif
)

84-Cristiano Ronaldo bu sene La Liga'da kaç gol attı 40, MHP'nin 40.yılı kutlu olsun 
smile.gif

85-Poğaça, poaça, pohaça, poğça, pohça, poça... Hayır bir şey değil, bilmeyen biri görse 'Türk mutfağı amma zenginmiş lan' diyecek. 

86-Erkekler bana bakınca kendimi tren zannediyorum diyen kıza,Bana da o kadar binseler ben de kendimi tren zannederdim dedim sustu.

87-Polisin " Dur polis, Kaçma Teslim ol ! " İkazından sonra, Hırsız: " Ayıpsın abi baştan söylesene " Deyip teslim oldu.

88-Bi uzaylı gelip bana "Merhaba dünyalı" derse,öyle saf saf heycanlanmam, gider efendi gibi sorarım "Türkçeyi nerden öğrendin lan"

89-Gelin arabaya binmiş "bas gaza aşkım bas gaza" demiş, demek ki damat kim? İsmail YK, beyin bedava.

90-İlköğretimde öğrenciler az da olsa esnaflığa özendiriliyor. Mesela nöbetçi öğrencinin en büyük görevi müdüre çay söylemek.

91-yoruldum yazmaktan arkadaşlar ya 
biggrin.gif
 en güzel espileri hangisiyse yorum olarak yazın hazırlayan yiğit çanga

92-Gizli numara diye bir şey yoktur... Eski Sevgili vardır, şakacı arkadaş vardır, sapık vardır.

93-Bakırköyde düşünen heykelin karşısına geçicem ve dicem ki "Abi gerçekten düşündüğün gibi değil.''

94-Filmlerde biri "planımız şu" dediğinde niye hemen müzik giriyo lan ? Sanki duysak gidip anlatıcaz .

95-Yolda ayakkabımın bağı çözülünce hayatımın ikilemini ya

şıyorum. Ulan bağlamasan kirlenir, bağlayayım desen eğileceksin falan... 

96-Tsunami Türkiye'de olsaydı bizim ergenler Tsunaminin önünde fotoğraf çektirirlerdi 
smile.gif

97-Arkadaşı 0,5 Uç İsteyince 0,7 verip üstü kalsın diyen kişiye alkış yok mu ?

98-Yaz geldi sayılır.Şimdi herkes buzdolabındaki dondurma kutusunu açıp içinden salça çıkmasıyla hayal kırıklığı yaşayacak.

99-"Şimdi hepiniz Aslı'ya aşıksınız tamam mı.." Kavak Yelleri yönetmeni. 
smile.gif
))

100-Çakma ayakkabı alırım , orjinal sanarlar.Orjinal ayakkabı alırım , çakma sanarlar . Böyle bir toplumda yaşıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...