bu aralar script ban yedirtiyor o yüzden gelemem kb ama scriptsizse gelirimSelam arkadaşlar iyi günler herkese. Başlıkta belirttiğim gibi 10 dereceli maç atacağım yerleştirme için ve pre arıyorum tek başıma girmek istemiyorum 2 kez düştüm o hataya ve bu 3. hesabım yine yaşamak istemiyorum aynı pisliği ve bundan ötürü şu 10 maçı beraber girebileceğim bir koca yürekli pre arıyorum..
ben kullanmıyorum reis gelirim dersen de sevinirimBan yeme ihtimali bu aralar fazla, temiz oynarım diyorsan gelelim
Sağlam adc oynarım diyosan desteğin olabilirimSelam arkadaşlar iyi günler herkese. Başlıkta belirttiğim gibi 10 dereceli maç atacağım yerleştirme için ve pre arıyorum tek başıma girmek istemiyorum 2 kez düştüm o hataya ve bu 3. hesabım yine ve son kez sıfırdan yeni bir sayfa açtım ve yine yaşamak istemiyorum aynı pisliği ve bundan ötürü şu 10 maçı beraber girebileceğim bir koca yürekli pre arıyorum..
ekle kardeşim AhmetGençISelam arkadaşlar iyi günler herkese. Başlıkta belirttiğim gibi 10 dereceli maç atacağım yerleştirme için ve pre arıyorum tek başıma girmek istemiyorum 2 kez düştüm o hataya ve bu 3. hesabım yine ve son kez sıfırdan yeni bir sayfa açtım ve yine yaşamak istemiyorum aynı pisliği ve bundan ötürü şu 10 maçı beraber girebileceğim bir koca yürekli pre arıyorum..
ekledim..calculâted ekle
ekledimhilesiz daha iyi olur FULCAA ekle kanka
nick : d ø cNİCK NEDİR
Post automatically merged:
HİLELİMİ OYNUYORSUN BİDE
valla xayah ım fennadırSağlam adc oynarım diyosan desteğin olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?