Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ders çalışma tekniği lazım arkadaşlar ne yapabilirim günlük olarak?
bence ilk olarak lole ara vermelisin isminden anladığım kadarıyla lolü seviyorsun kaçıncı sınıf olduğunu söylersen daha da fazla yardımcı olabilirim dostum
Kendine Ders Belirlicen Çalışağın Konuyu Seçicen Sonra Video Vb. İzleyebilirsin Test Yapmaya Başlıcan Açık Uçlu Sorular Yapıcan Ve Süre Tutup Kaç Dakikada Yapabiliyorsun Bakıcan
Sanırım sınav öğrencisisiniz. Günlük 30 paragraf 30 problem 30 geometri, ve düzenli olarak matematikte konu çalışmalısınız. Sonra duruma göre diğer derslerinize de vakit ayırırsınız.
Ders çalışma konusunda kendimin kesinlikle başaramamış olduğu fakat çok kişiye danışıp bilgilendiğim bi konudur hemen söyliyeyim
1-Masanda çalışacağın ders dışı vırt zırt olmasın misal kahve çay çekirdek çikolata felan filan olmamasına dikkat et.Bunlar dikkatini dağıtır
2-Müzik dinleyerek ders çalışıyorsan acilen bu alışkanlığını bırakmalısın.
3-Eğer ders çalıştığın masa veya her neyse karşında bulunan yerin yatak olmamasına dikkat et duvar olursa senin için daha iyi olur
4-Ders çalışma planını soracak olursan uyuma ve uyanma saatlerini bilmediğim için net bir şey söylimeyeceğim fakat sabah çalışmak özellikle ezber yapmak sabah gerçekten çok daha kolay oluyor gün içinde yaptığın ezberlere karşın çünkü zihnin boş oluyor
5-Eğer YKS öğrencisi isen her gün en az 1 test paragraf çözmeni öneriyorum bu fiks olmalı diğerleri senin eksiklerine bağlıdır
Başarılar diliyorum istediğin bölümü veya liseyi kazanırsın umarım
İlk önce kendine bir hedef belirle sonra haftalık bi ders programı hazırla , bir güne en az 2 ders koy. Kitaptan veya internetten yardım alarak özet çıkar ve test çöz bunu zaten sürekli tekrarlarsan başarılı olursun.