Ders çalışmaya nasıl 0'dan başlayabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
10.sınıfa geçtim bu yıl ve 10 eylülde edebiyat kurtarma sınavım var ama hiçbirşey bilmiyorum, çalısma isteğimde yok ama çalışmak istiyorumda. makina okuyorum duzgun bir şekilde mezun olup üniisini okuyanaları yurtdısına gonderıyorlar bu fırsatı tepmekte istemiyorum... nasıl 0 dan başlarım çalışmaya

CpqQaO8WcAA8aXc.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
Fire obey Ice
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
İçinden çalışmak gelmiyorsa Youtube'dan aç tak kulaklıkları dinle, illa ki bir şey öğrenirsin. Benim lise yıllarımda edebiyatla ilgili rap şarkıları yaparlardı ezberlemek kolay olsun diye. Cringe ama deneyebilirsin. :D

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
9. sınıfta görülen Türk Dili ve Edebiyatı çok basit bir sınav. Sınav konuları zaten verilmiştir ya da en azından nereye kadar sorumlu olduğunuz söylenmiştir. Çalışacaksınız ya da seneye tekrar gireceksiniz ama sizce aynı sorunları seneye çekmeye değer mi, değmez. Bu yüzden 2-3 gün harcayıp not tutarak çalışın 70-80 alsanız yeterli gelir muhtemelen.

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
9. sınıfta görülen Türk Dili ve Edebiyatı çok basit bir sınav. Sınav konuları zaten verilmiştir ya da en azından nereye kadar sorumlu olduğunuz söylenmiştir. Çalışacaksınız ya da seneye tekrar gireceksiniz ama sizce aynı sorunları seneye çekmeye değer mi, değmez. Bu yüzden 2-3 gün harcayıp not tutarak çalışın 70-80 alsanız yeterli gelir muhtemelen.
söylenmedi hiçbiri okuldakı hocalar resmen ölü gibi 2 3 düzgün hoca var zaten nereye kadar olcak hangı konu felan hiç bişey denmedi ne yapıcagım bilmiyorum

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
dostum bu kafayla olmaz 3-5 puan alsamda kıçı kurtarsam , bak bu kafa yurt dışı görmez göremez yorma kendini önce kafayı değiştir amaç sınav geçmek hedef yurt dışı yahu yazık la kafanıza elalemin oğlunun memlekette amele yokmu sana ihtiyaç duysun? bir bak bakalım yurt dışında ne para ediyor ne aranıyor ne isteniyor hevesini kırmak istemem ama bu kafayı değiştirmen lazım senin şu an edebiyati falan değil gidebilme ihtimalin olan ülkelerde hangi dili öğrenmen gerektiğini ne seviyede ne kadar hızlı öğrenebileceğini sorgulaman gerekiyor senin hedef level 100 sen daha -41 desin ayni bizim merkez bankası :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
knk kendine bir program ayarla veya öğretmeninden rica et program ayarlaması için sonra yapmaya başlayabilirsin günlük herşeyine çeki düzen verirsen lisede sıkıntı çekmezsin

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
En basitinden YouTube de bununla ilgili video çekenler var. (Tonguç gibi) onları izleyip kendin için güzel bir çalışma düzeni ayarlayabilirsin. Misal günde 1 saat çalışma, konu tekrarı vs. + 3 test gibi. Bu çalışmalarını sürdürebilirsen başarıya ulaşacağına eminim. Şimdiden iyi çalışmalar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...