Ders nasıl çalışabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kendini programlayıp evde çalışabilirsin kütüphane şart değil

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
kitabını defterini önüne alarak dostum

kitabını defterini önüne alarak dostum

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
evin sesiz bi köşesinde veya kütüphane gibi op yerlerde çalışabilirsin. dikkatinin dağılmaması önemli

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Dopamin detoksuna göz atabilirsin. Bu arada bir anda pcyi telefonu vs. kaldırma. Çünkü tekrardan dönüyorsun. Onun yerine yavaş yavaş azaltmaya çalış. Örneğin günde 3 saat bakıyorsan 2.5 saat e düşür sonra 2 saate vb. şeklinde git. Ders içinde aynısı geçerli. 3 saat çalışıyorsan 3.5, 4, 4.5 saat şeklinde arttırabilirsin. Ayrıca yanlıl yaptığın sorular üzerinde iyice dur seni geliştiren o sorulardır.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
teknolojiye dair her şeyi yok et sert kurallar koy zaman tut ki kendini kandırmamış ol vicdan azabı çektirt kendine moruk çalışmazken yer biraz kendini ofansif olcan yani bir de yatmadan önce çalışıpp peşine bir şeylerle vakit geçirmeden uyursan aklında kalır ha bide uykusuzluk en büyük düşman bilgiler uyurken kaydolur az uykuda ne kayıt olur ne yeni günde çalıştığın ders aklına girer UYYYYYYYYYKU! Kolay gele ha bide bol tekrar yani paso tekrar agrasif tekrar soru çözme ağırlıklı. Yazdıklarımın hiçbirini uygulamıyorum şuan kpss çalıştığım halde dediğimi yap yaptığımı yapma bra

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kafanı dagıtacak seylerı masandan kaldır ve yanına sadece 1 bardak su al her dıkkatın dagıldıgında onu ıc kendını toparlanmıs hıssedeceksin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...