Dershanede Başıma Gelen Olay İÇERİ!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Beyler Dershanedeyiz başlangıçta 1 1.5 saat molamız var biz arkadaşlarla bir araya geldik youtubeye girdik dolaşıyoduk arkadan bi arkadaş dedi crazytürkü biliyorumusn dedi bende biliyorum dedim aç felan dedi (akıllı tahtadan) sonra soyunma cezalı videosu var onu açtık arada kızlar sınıfa girmeye çalışıyordu biz kovuyoduk bu iki kız gimişler hocaya söylemiş kadının soyunurken hoca içeri girdi yandaki arkadaş kızlar girdi sandı hocaya çık lan dedi o anda yakalandık müdüre yolladı hoca bizi isimlerimizi alıp sonra dedi velilerinize söylicem diye kızdı bize işin kötü yanı benim annem bu gün etüte gelcekti!!!  :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :mad: :mad: :mad: :-/

Beyler Taktiklerinizi bekliyorum anneme ne uydurabilirim

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Ya eğer sen kanalı cidden bilmiyorsan Elleme bana dediler CrazyTurk diye bi kanal aç onu dediler bende açmak zorunda kaldım de İçeriğini vb blmiyorum de Onlar kendileri izledi ben bakmadım vb de kurtul yoksa fena dayak yersin bari çiftleşme olsaydı hadi neysede eğlencesine o şey biraz kötü olmuş en azından çiftleşmeyi izleyedin anne dersimiz Fende Çiftleşme derdin

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Kardeş deki benim suçum yok de arkadaşlar açtı benimde içeri girmeme izin verdiler de uydur bişeler zor deil

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
HileliAdam851' Alıntı:
Ya eğer sen kanalı cidden bilmiyorsan Elleme bana dediler CrazyTurk diye bi kanal aç onu dediler bende açmak zorunda kaldım  de İçeriğini vb blmiyorum de Onlar kendileri izledi ben bakmadım vb de kurtul yoksa fena dayak yersin bari çiftleşme olsaydı hadi neysede eğlencesine o şey biraz kötü olmuş en azından çiftleşmeyi izleyedin anne dersimiz Fende Çiftleşme derdin

anlamadım ama ?

KASLIÇOCUK' Alıntı:
Ben Açmadım Anne Arkadaşlar Açtı de :D    :D

biraz düşündükten onra benimde aklıma bu geldi :D

浪人
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar ile iddiaya girdik bu videoyu izleyebilecek miyim diye,sonra kız gelip iddiamızı bozmasın diye kovmak istedik öğretmenmiş,kb dersin :)

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
ReisTR' Alıntı:
HileliAdam851' Alıntı:
Ya eğer sen kanalı cidden bilmiyorsan Elleme bana dediler CrazyTurk diye bi kanal aç onu dediler bende açmak zorunda kaldım  de İçeriğini vb blmiyorum de Onlar kendileri izledi ben bakmadım vb de kurtul yoksa fena dayak yersin bari çiftleşme olsaydı hadi neysede eğlencesine o şey biraz kötü olmuş en azından çiftleşmeyi izleyedin anne dersimiz Fende Çiftleşme derdin

anlamadım ama ?

KASLIÇOCUK' Alıntı:
Ben Açmadım Anne Arkadaşlar Açtı de :D    :D

biraz düşündükten onra benimde aklıma bu geldi :D

demekki kafamız aynı çalışıyo :D  :D

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Asmodeus' Alıntı:
Arkadaşlar ile iddiaya girdik bu videoyu izleyebilecek miyim diye,sonra kız gelip iddiamızı bozmasın diye kovmak istedik öğretmenmiş,kb dersin :)

yanlız soyunma ceazalı kızın üstünde südyen felan vardı ve biz 5 kişi felandık :D

kwamanda
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
bence deki anne youtubeden başka bişey açııyodum sonra o videoyu bi açtım kız soyunma kafa topu çıktı sonra ben kapatıyom dedi arkadaşlar kalsın dedi bende direk arakama döndüm onu izlemedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...