8. Sınıf kolay dershaneye gitmesine gerek yok ama LGS olduğu için ona iyi çalışması lazım. Ders notlarına da bağlı eğer notları ortalama ise gitmesine gerek yok ama 9. sınıfa başlarken dershaneye gidebilir çünkü farklı bir ortam yeni dersler ve konular daha ağır. Bana göre dershaneler para tuzağı evde kendide çalışabilir ama yapamıyorsa ders çalışma isteği yoksa gidebilir. Dediğim gibi 8. sınıfta dershaneye başlamasın bence kolay bi sınıf.
8. Sınıf kolay dershaneye gitmesine gerek yok ama LGS olduğu için ona iyi çalışması lazım. Ders notlarına da bağlı eğer notları ortalama ise gitmesine gerek yok ama 9. sınıfa başlarken dershaneye gidebilir çünkü farklı bir ortam yeni dersler ve konular daha ağır. Bana göre dershaneler para tuzağı evde kendide çalışabilir ama yapamıyorsa ders çalışma isteği yoksa gidebilir. Dediğim gibi 8. sınıfta dershaneye başlamasın bence kolay bi sınıf.
Bu sene sonunda lgs ye gircek kendine takviye etmesini gerektigini dusunuyorsa gitsin ama puani 90 sa rahat 8. Sinifi bitiri fakat lgs icin calismasi gerek
8.sınıfta ortalaması 95-97 olan bir arkadaşım vardı lise sınavında çok iyi bir okula gidecek falan diyorduk arkadaşlarla şimdi kız ile aynı okuldayım ve sınavda 50 puan daha yüksek aldım ortalamam 85-86ydı o zamanlar. Dershaneye de gitmiştim. Dershaneler para tuzağı falan değil tabii doğru dershaneyi seçer ve çalışırsan.