Valorant spooferları güvenilir mi?

TripleeW
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Yaklaşık 1 ay önce valoranta tilt olup rastgele birinden hile açıb 3 saat sonra val 152 banı yemiştim.

Bu durum o kadar da önemli değil fakat arada oynamak istiyorum. Ücretli satılan perm spooferlar güvenilir mi? Delay ban dedikleri şey ne? Main hesabımda ban yemedim ama spoofer kullandıktan sonra delay ban main hesabımı banlatır mı? Yoksa banın kendiliğinden kalkmasını beklemeli miyim?

Yoksa perm spooferi boşverip one click alıp, bilgisayarımın banı kalkana kadar one click spooferle başka hesaplarda mı takılmalıyım? one click spoofer banlanırsa bilgisayarın kendi donanımı da mı banlanıyor?

Lütfen konuya kendi spooferlarını reklam yapacak arkadaşlar cevap vermesin.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Perm spoofer zart spoofer, zurt spoofer, one-time spoofer hiçbir varyasyonu valorant için çalışmayan türdeler hepsi birbirinin kopyası hiçbiri çalışmamakla beraber paranızı da heba ediyorsunuz hiçbir türüne bulaşmadan 4 ayınızı paşalar gibi bekleyiniz.

Game Đeveloper
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Valorantta artık spoofer diye bişey yok bypass var vgc kapatıp veya gelen uyarıları arka planda görmezden gelip bir süre ban yemeden oynamayı umuyorsun sonucunda tekrar ban yiyip döngüyü devam ettiriyorsun

İstediğin kadar spoofer at o ban yine seni bulacak sadece para tuzağı

Üye
valorant spoofer piyasası durgun heryerde ücretsiz driverler satılanlardan çıkartılmış var zaten almana gerek yok

Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
dc : exxzyt. tek seferlik çok uyguna yardımcı olurum dilersen. TPM'e kadar.

Üye
Sosyal
Beyler ilk öncelikle merhabalar ben valorantta dma set kullanıyorum ve satıyorum ama müşterilerim çok fazla spoofer önerisi istiyor haklı olarak ve benim onlara önerebileceğim bir setupım yok çünkü kurduğum setup biraz son kullanıcılar için uygun değil

• Spoofer işlemi olarak olarak dörte ayrılmış bir sistem kullanıyorum bu sistemi zamanında captaindma'nın admininden duyarak aldım ve 1.5 yıldır sorunsuz çalışıyor
  1. Spoofer olarak -> Confinex fTPM (TPM spoof'u için) (EFI Dosyası) (Boot Priority #2) (60€/lıfetıme)
  2. Spoofer olarak -> Confinex PERM (EFI Dosyası) (Boot Priority #1) (Kullanarak Windows için spoof atıyorum) her pc actıgımda 1 kere spooflamam yeterlı oluyor (50€/lıfetıme)
  3. Donanım Spoof olarak -> CaptainDMA NULLHWID ID M2 SSD (220$/ürün)
  4. Donanım Spoof olarak -> Huawei'nin Router'ını kullanıyorum MAC değiştirme için ayarında her aç kapa da MAC değiştiriyor (4200tl)

• Bu sistemi kurmada ki asıl amacım suydu ben ragelobi boost atıyorum mac bası tr de 50tl kişi başı alıyorum, yurtdısı musterısınde 1.5$ lobi başı ve lztden 20lvl eu ranked ready NFA hesap cekıp oynuyorum hesaplar 55/70tl bandında gezdıgı ıcın cok ıyı bır kar bırakıyor ama ban yedıkce spoofla ugrasmamak ıcın boyle bır altyapı ayarlamıstım kendıme ama bırılerıne onermek ıcın gereksız goruyorum cunku son kullanıcı ıcın sacma bır fıyat bandına cıkıyor... bu sayede günde rage boost lobi alıp maç başı para alsam da günde 10 tane hesap banlatsam bile pc ve router kapa aç ile ban kalkıyor, ama kurulumu gereksiz pahalı ve mantıksız bir müşteriye önermek için

Önceden müşterilerimden duyduğum en iyi çözümlerden birisi saturn'du fakat suan updateıng de, desired var o da arada update e giriyor ve update süreleri dengesiz uzun olabiliyor önerilerinize açığım