Dertleşme Sorunlar Gelin Açılsın Herkes

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NekroSanta
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Herkes Birbirine açılabilir burada ben başliyim.

Eskiden çok sevdiğim bir arkadaşım vardı. ilk okuldu o zamanlar tabi. o çocugu herkes dışlardı falan ben çok üzülürdüm. herkes onu dışlayınca ben onla oynamak isterdim. sonradan bazı arkadaşlarım haklı bulup beni beraber oynardık oyunlar. bu nerdeyse hergün olurdu. bir dün anne ve babası geldi arkadaşımı alması için okuldan. son vedam idi o anne babası boşandığı için başka ile taşıncakmış. şuanda nereye gittiğini bile bilmiyorum bu da benim öyle üzücü anımdır :(

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
sıkma canını kankam güzel bi yüreğin var senin..

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
bende de oldu aynı oaly herkes dışlıyordu onunla sadece ben takılıyordum öğrendim ki çocuk çingenmiş bende bıraktım takılmayı D:

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
düğünüm ağustos ayında ama virüsten olup olmayacağı belli değil. bedelli askerliğe gidecektim virüsten gidemedim çok moralim bozuk.

Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
7 HİZMET YILI
eski motorumla kaza yaptim yani aslnda sole odu iki kisi yarisiyorduk ikiizde bir tircinin altina girdik benim kaskim vardi onun yoktu ben sag ciktim arkadasim sakat kaldi hala deli gibi uzulurum bu duruma. bende kaskida o vermmisti senin ne yaptigin belli olmuyor tak sunu demisti birazda vicdan azabi var tabi bu duruma uzuluyorum surekli dostum...

The Best Cheaters
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
bir gün bir kızı seviyordum sevdigim kızda baska bir cocugu seviyordu işin garibi o çocukda baska bir kızı seviyordu o kızda benden hoslanıyordu ama ben o kızı sevmiyordum saka gibi ama olay cidden böyle kımse kavusamadı kımse sarılamadı

Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
7 HİZMET YILI
bir gün bir kızı seviyordum sevdigim kızda baska bir cocugu seviyordu işin garibi o çocukda baska bir kızı seviyordu o kızda benden hoslanıyordu ama ben o kızı sevmiyordum saka gibi ama olay cidden böyle kımse kavusamadı kımse sarılamadı
yahu dostum kiza bir kerede olsun icini dokmedinmi allah askina

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hayattaki herkesin zor anları vardır ama umutsuzluğa kapılmayın.

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Bro Kedim var dı tırnaklarını kesme hatası yaptık çok cırıyordu çatıdan düştü ona çok üzülmüştüm

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
olmadı işte yapamadık belki hayırlısı buymus ama durum bu yani BAHSIZ BEDEVİ dedikleri bu olsa gerek haydi eyvallah
Öyle deme kardeşim elbet karşına biri çıkar ilk adımı sen at bekleme ölüm var bir bakmışsın sevdiğini kaybetmişsin iş işten geçince çok pişman oluyor insan vaktin varken yapabiliyorken yap kendine iyi bak güzel kardeşim iyi günler.

ᴀᴍᴘıʀ ᴀᴍᴘıʀ ᴋᴏɴᴜşᴍᴀ ʟᴀɴ
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
olmadı işte yapamadık belki hayırlısı buymus ama durum bu yani BAHSIZ BEDEVİ dedikleri bu olsa gerek haydi eyvallah
Hiç öyle yapamam edemem demedim. Hoşlandığım vardı gidip söyledim uygun bir dille ama reddetti. Olsun yinede denemiş oldum. utanmaya felan gerek yok

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Zaman asla sonraları beklemez Bekleyince herzaman gidicektir.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
parasızlık yeni bir sistem toplayamıyorum tek üzücü konum bu sanırım parasızlık çok kötü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...