sana geçmiş olsun kral yadüğünüm ağustos ayında ama virüsten olup olmayacağı belli değil. bedelli askerliğe gidecektim virüsten gidemedim çok moralim bozuk.
yahu dostum kiza bir kerede olsun icini dokmedinmi allah askinabir gün bir kızı seviyordum sevdigim kızda baska bir cocugu seviyordu işin garibi o çocukda baska bir kızı seviyordu o kızda benden hoslanıyordu ama ben o kızı sevmiyordum saka gibi ama olay cidden böyle kımse kavusamadı kımse sarılamadı
olmadı işte yapamadık belki hayırlısı buymus ama durum bu yani BAHSIZ BEDEVİ dedikleri bu olsa gerek haydi eyvallahyahu dostum kiza bir kerede olsun icini dokmedinmi allah askina
Öyle deme kardeşim elbet karşına biri çıkar ilk adımı sen at bekleme ölüm var bir bakmışsın sevdiğini kaybetmişsin iş işten geçince çok pişman oluyor insan vaktin varken yapabiliyorken yap kendine iyi bak güzel kardeşim iyi günler.olmadı işte yapamadık belki hayırlısı buymus ama durum bu yani BAHSIZ BEDEVİ dedikleri bu olsa gerek haydi eyvallah
nasip dostum nasip herseyolmadı işte yapamadık belki hayırlısı buymus ama durum bu yani BAHSIZ BEDEVİ dedikleri bu olsa gerek haydi eyvallah
Hiç öyle yapamam edemem demedim. Hoşlandığım vardı gidip söyledim uygun bir dille ama reddetti. Olsun yinede denemiş oldum. utanmaya felan gerek yokolmadı işte yapamadık belki hayırlısı buymus ama durum bu yani BAHSIZ BEDEVİ dedikleri bu olsa gerek haydi eyvallah
Dur yavaş anlat bu nasıl hikaye beynim yandıyahu dostum kiza bir kerede olsun icini dokmedinmi allah askina
Seninki de fenaymış hocam ya Allah yardımcın olsundüğünüm ağustos ayında ama virüsten olup olmayacağı belli değil. bedelli askerliğe gidecektim virüsten gidemedim çok moralim bozuk.
nasil yandi okusana guzelce gayet acik ve net aslindaDur yavaş anlat bu nasıl hikaye beynim yandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?