Çözüldü Destiny 2 hata veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Selam, Destiny 2 Steam'den giremiyorum hata bu.
DNS değiştirdim.
Steam cache temizledim.
Dosya doğrulama yaptım.
VPN ile denedim.
Bir türlü oyuna giremiyorum, nasıl gireceğim?

Ekran görüntüsü 2023-07-15 233148.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
selamlar destiny 2 steam den giremiyorum hata bu=
DNS değiştirdim
steam cache temizledim
dosya doğrulama yaptım
vpn ile denedim
bir türlü oyuna giremiyorum nasıl giricem?
Ekli dosyayı görüntüle 94016

1- Kablolu ağ bağlantısı kullanın ve bağlantılarınızı gözden geçiriniz. Host dosyasını temizleyiniz.
2- Oyun dosyalarının hasarlı olmadığından emin olunuz. Gerekirse oyunu silip yeniden yükleyiniz.Vpn kullanmayınız
3- Steam'deki indirme ön belleğini temizleyiniz.
4- Bu klasörlerin içindekileri siliniz, silinmeyenleri atlayınız. %temp% , temp ve prefetch
Bu işlemlerden sonra tekrar deneyiniz.
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Destiny 2'ye Steam üzerinden girememe sorunu yaşadığınız için üzgünüm. Aşağıda bazı olası çözümler yer almaktadır:

1. Güvenlik Duvarı Ayarlarını Kontrol Et: Destiny 2'nin güvenlik duvarı tarafından engellenmediğinden emin olun. Gerekirse, güvenlik duvarınızda Destiny 2'ye erişim izni verin veya güvenlik duvarını geçici olarak devre dışı bırakarak deneyin.
  2. DNS Ayarlarını Kontrol Et: DNS ayarlarınızı değiştirmiş olsanız da, doğru DNS sunucularını kullanıp kullanmadığınızı teyit edin. Önerilen DNS sunucularını kullanmak veya DNS ayarlarını otomatik olarak almak sorunu çözebilir.
  3. Steam ve Destiny 2 Güncellemelerini Kontrol Et: Steam ve Destiny 2'nin güncel sürümlerini kullanıp kullanmadığınızı kontrol edin. Gerekirse, Steam'i güncelleyin ve Destiny 2'yi doğrulayarak eksik veya bozuk dosyaları tamir edin.
  4. VPN'i Kapat: VPN kullanıyorsanız, VPN bağlantısını kapatıp Destiny 2'ye doğrudan erişmeyi deneyin. VPN hizmeti bazen oyun erişimini engelleyebilir.
  5. Destiny 2 Destek Kanalı: Sorun hala devam ediyorsa, Destiny 2'nin resmi destek kanallarına başvurmanızda fayda var. Bungie destek ekibi size özelleştirilmiş çözümler sunabilir.
vpn kapatınca oyuna girmiyor, vpn ile girebiliyorum :D saçmalığın bu kadarı

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
selamlar destiny 2 steam den giremiyorum hata bu=
DNS değiştirdim
steam cache temizledim
dosya doğrulama yaptım
vpn ile denedim
bir türlü oyuna giremiyorum nasıl giricem?
Ekli dosyayı görüntüle 94016

1- Kablolu ağ bağlantısı kullanın ve bağlantılarınızı gözden geçiriniz. Host dosyasını temizleyiniz.
2- Oyun dosyalarının hasarlı olmadığından emin olunuz. Gerekirse oyunu silip yeniden yükleyiniz.Vpn kullanmayınız
3- Steam'deki indirme ön belleğini temizleyiniz.
4- Bu klasörlerin içindekileri siliniz, silinmeyenleri atlayınız. %temp% , temp ve prefetch
Bu işlemlerden sonra tekrar deneyiniz.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...