Detected hile dosyaları nasıl undetected yapılır? (YARDIM)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
:mum:Öncelikle başlıktan bunu bir method olarak algılayıp geldiyseniz özür dilerim maalesef ben de bu sorunun cevabını arıyorum.:peepoNice:

Sourceu paylaşılmış public cheatler hangi yollar izlenerek private hale getirilir?
Valorant'ın klasikleşmiş pixelbotlarında variable isimlerini değiştirip, junk code ekleyerek (ki buna ne kadar güvenilir bilmiyorum) normalden çok daha uzun süre kullanabileceğimizi söyleyenleri görmüştüm. Bu kısmı hiç C veya C++ bilmeyen biri tarafından bile rahatlıkla yapılabiliyor elbette bu kadar kolay bir yöntemle detected bir hilenin undetected yapılamayacağını tahmin edebiliyorum.

Yine bilgi gerektirmeden VMProtect, Themida gibi paketleme sağlayıcılarının da hilenin undetected olması adına bir faydası olduğunu gördüm, ne derece doğrudur bilemiyorum.
Bu konuda bilgisi olanlar varsa önerilerinizi bekliyorum.

UwU :3
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Junkcodelar uzun zamandır vac banları için iş görüyor kanka vmprotectte aynı şekilde csgo için işe yarıyor yani bu biraz anti-cheatle ilgili

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Junkcodelar uzun zamandır vac banları için iş görüyor kanka vmprotectte aynı şekilde csgo için işe yarıyor yani bu biraz anti-cheatle ilgili
driver.sys gibi bir dosyayı vmprotect ile paketlesem yine de loadlayabilir miyim? Denemeye de korkuyorum açıkçası normal haliyle bile mavi ekran alıp duruyorum sürekli
yani elimdeki hile dosyası kernelde çalışan bir hile kdmapperla falan loadlıyorum basit bi .dll dosyası olsa paketleyip deneyeyim ama buna pek cesaret edemedim çalışır mı çalışmaz mı bilemiyorum :D

Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
dostum arkadaşın dediği gibi junc codeler ve vmprotect bayağı iş görüyor ve ayrıca adresler ve offsetleri de güncelle ki undetected olsun

UwU :3
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
driver.sys gibi bir dosyayı vmprotect ile paketlesem yine de loadlayabilir miyim? Denemeye de korkuyorum açıkçası normal haliyle bile mavi ekran alıp duruyorum sürekli
yani elimdeki hile dosyası kernelde çalışan bir hile kdmapperla falan loadlıyorum basit bi .dll dosyası olsa paketleyip deneyeyim ama buna pek cesaret edemedim çalışır mı çalışmaz mı bilemiyorum :D
çalışır veya çalışmaz ama bir sorun çıkaracağını sanmıyorum driver manuel mapperla ilgili bir sorun olabilir mavi ekran kernelde çalıştığından olacağını sanmıyorum

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
dostum arkadaşın dediği gibi junc codeler ve vmprotect bayağı iş görüyor ve ayrıca adresler ve offsetleri de güncelle ki undetected olsun
Hilenin çalışmasında bir problem yok adresler offsetler güncel zaten daha ne kadar güncelleyebilirim ki sanırım obfuscate ve junk code yöntemlerini deneyeceğim. Teşekkürler.

Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hilenin çalışmasında bir problem yok adresler offsetler güncel zaten daha ne kadar güncelleyebilirim ki sanırım obfuscate ve junk code yöntemlerini deneyeceğim. Teşekkürler.
asıl ben ve yardımcı olduğu için (onun daha çok payı var) @LeftTab Teşekkür ederiz

iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...