Selam ben yapamadım yardım eder misin? Burakk#7533Eyvallah reis çatır çatır çalışıyor.![]()
Selam ben yapamadım yardım eder misin? Burakk#7533Eyvallah reis çatır çatır çalışıyor.![]()
Hileyimi açamadın özelliklerden birisimi çalışmıyor detaylıca anlat banaarkadaşlar cahilim nasıl açıcaz hileyi indirdim ama
Post automatically merged:
Selam ben yapamadım yardım eder misin? Burakk#7533
Post automatically merged:
Selam ben yapamadım yardım eder misin? Burakk#7533
Hileyi açtım ayarları 5 e 5 yaptım çalışmıyor oyundaHileyimi açamadın özelliklerden birisimi çalışmıyor detaylıca anlat bana
Kanka 2.atış ayarını nasıl yapıyozya arkadaşlar bana yardımcı olabilecek biri var mı? ben çalıştıramadım hileyi
DÜZELTME : BAŞARDIM !!
yes bro, i think there is a riskIs there a risk of ban? My account is good.
crosshair düşman karakterinin uzerine gelince otomstik Ates ediyor.tam olarak anlayamadım cahilliğimin kusuruna bakma.
wh gibi mi yoksa bambaşka mı?
kanka bende hata veriyor çözünürlükle bir alakası var mıcrosshair düşman karakterinin uzerine gelince otomstik Ates ediyor.
Yan hesaptan ban yersen ana hesabında banlanır. Anakart banı atıyor valorant.yan hesapla deneyelim ban yemezsek asıl hesaba da yaparız![]()
Yapımcıya sor hiçbir fikrim yok.kanka bende hata veriyor çözünürlükle bir alakası var mı