- Yasaklandı
KATARİNA
Banlı Üye
Arkadaşlar detroit become human oyununu nerden ucretsi olarak indirip oynıyabilirim ?
oyun ücretsiz falan değil yanlış bilgilendirme yapmayınsteam de ücretsiz diye bılıyorum kardesım
Epic gamesde arıyorsan ve paralıysa bulman gerçekten zor çünkü auth için senin tokeninle oyun servere giriş yapıyor ve online oyunda kendine token yaratmak için dbyi hacklemen lazımya koyun gibi yorum yazmayın yorum kasmak için.Oyun steamda bulunmuyor epic games de oyun suan.
kardeşim konuyu tamamen oku soruyu ben sormadım ki neden okuyup arastırıp yorum yapmıyorsunuz allah aşkınaEpic gamesde arıyorsan ve paralıysa bulman gerçekten zor çünkü auth için senin tokeninle oyun servere giriş yapıyor ve online oyunda kendine token yaratmak için dbyi hacklemen lazım
Knk ucretsiz ***** bulursan da virus bulasabilir dikkat et internette vardirArkadaşlar detroit become human oyununu nerden ucretsi olarak indirip oynıyabilirim ?
torent sitelerinde yok ya işte site bilen varsa yazsınTorrent gibi sitelerden bulabilirsin ama ***** ayağına virüsü de için dolduruyorlar indirirken güvenilir senelerdir indirdiğin siteleri tercih et derim.
link at abi varsa sen araştırma yap bul at ?çoğu torrent sitesinde var zaten biraz araştırma yaparsan bulabilirsin.
oyun steamde yok bile sadece epic storeden alabilirsin eğer alacaksandogru yeni ögrendim bazıları steamde ucretsiz yazıordu moda söyliyebilirmisin ?
Knk cevap vermesin bana seni bekledim 10 liraya alinabilir durumda suan ilgilenirsen atimdogru yeni ögrendim bazıları steamde ucretsiz yazıordu moda söyliyebilirmisin ?
at kankamKnk cevap vermesin bana seni bekledim 10 liraya alinabilir durumda suan ilgilenirsen atim