Çözüldü [Dev Konu] Oyunlarda Hwid Ban Yeme Hatasına Çözüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nothing.
Süper Üye
10 HİZMET YILI
ban yedim, oyunda ban yedim, oyuna girmiyor, ban çözüm, ban kaldırma, oyunlarda ban kaldırma, hwid ban kaldırma

:yazı:

Not: Sadece hwid ban için değil, lisans süresi dolan programlar için de işe yarar. (Team viewer gibi)

Not: Alıntı değildir. Kendi yazım.

İndirme linkleri en aşşağıdadır.

1.Çözüm

Merhaba arkadaşlar ben Koray, bugün oyunlarda hwid ban yeme ile ilgili çözümü göstereceğim.

1. İlk önce Aşşağıda verdiğim linkten programı indiriyoruz (Not:Alternatif çözümde vardır onu da yazacağım.)

2. Ban yediğiniz program hangi diskteyse onu seçiyorsunuz. (Tek diske sahipseniz onu seçin.)

3.Serial number kısmındaki 8 haneli rakamın 1 veya 2 hanesini değiştiriyorsunuz. (Örnek: 1B37-8Y42 ise bunu 1B37-8Y46 yapınız.)

4.Change butonuna basıp yes diyip bilgisayarı yeniden başlatın.Ve değişmiş mi diye kontrol edin,( cmdyi açıp volumeid veya vol yazın veya volumeid C: yazabilirsiniz ) eğer değişmemişse

2. çözüm:

1.Cmd'yi açalım ve vol veya volumeid yazalım.

2.Oradaki serial number'ı bir yere kopyalayalım.

3.Ardından aşşağıdaki 2. Çözüm için Tıkla indir butonuna tıklayıp indirelim.

4.Rar dosyasının içinde volumeid.exe ve volumeid64.exe olacaktır eğer bilgisayarınız 64 bit ise volumeid64.exe'yi masaüstüne atınız, 32 bit ise volumeid.exe'yi masaüstüne atınız.

5.Ardından cmd'yi tekrar yönetici olarak açalım ve komut satırına cd.. yazalım enter'layalım. Ve birkez daha cd.. yazıp enter'layalım komut satırının solunda C:\ yazması lazım ve C:\ olunca cd users veya cd Kullanıcılar yazalım.(ilk users yazın)

6.Users'a gelince kullandığınız işletim sisteminin adını öğrenin mesela ( Koray ) bunu bulamıyorum diyorsanız tekrar cmdyi açın ve C:\Users\kullaniciadiniz burada yazacaktır onu kopyalayalım ve yönetici olarak açtığınız cmd'ye cd kullaniciadiniz yazıp enterlayın. (Kullanıcı adınızı "kullaniciadiniz" kısmına yazmayı unutmayın.)

7.Enterladıktan sonra cd Desktop veya cd Masaustu yazın.

8.Şuan olarak masaüstüne geçtiniz. Şimdi ise komut istemimize masaüstüne hangisini attıysanız volumeid64'ü attıysanız volumeid64.exe yazıyosunuz veya volumeid yazdıysanız volumeid.exe yazıp enterlıyorsunuz.

9.Şuan olarak programı cmd'de açtınız. Şimdi ise hangi diskte ban yediyseniz mesela C: ise komut istemine (Örnek) volumeid C: 8L7B-9AJ7 bunu salladım siz istediğinizi yazabilirsiniz not: içinde rakam ve harf olsun sadece.Ve enterlayın.

10.İşlem şuan olarak bitti. Şimdi cmd'ye volumeid veya vol yazalım değiştimi diye. Eğer yazdığınız oradaki ile aynı ise oyuna girebilirsiniz.

Yapamadıysanız aşağıdaki videoyu izleyiniz.

Emek için konuyu beğenmeniz veya teşekkür etmeniz.

:video:

:resim:

Q7Omag.jpg

3qGQ7p.jpg

:indir:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Üye
7 HİZMET YILI
ring of elsyum da su an güncel bir hile yok diye biliyorum ama farklı ülkelerin kulladığı bot programlar var. memory hackers ekibi olarak ring of elsyum hack acaba ne zaman güncellenebilir bir bilgi verirseniz şimdiden teşekkür ederm saygılarımla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...