{-DEV-] TURKCEL / BEDAVA İNTERNET

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
[font='Source Sans Pro', Tahoma, 'Helvetica Neue', Arial, sans-serif]{-DEV-] TURKCEL / BEDAVA İNTERNET [/FONT]

[font='Source Sans Pro', Tahoma, 'Helvetica Neue', Arial, sans-serif][font='Open Sans', 'Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif]Merhaba MemoryHackers ailesi bugün size güncel Turkcell bedava internet yapmayı anlatacağım anlatımı görsellendirmeyle ayrıntıladım iyi günlerde kullanın[/FONT][/FONT]
[font='Source Sans Pro', Tahoma, 'Helvetica Neue', Arial, sans-serif][font='Open Sans', 'Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif]İŞLEM 1[/FONT][/FONT]
[font='Source Sans Pro', Tahoma, 'Helvetica Neue', Arial, sans-serif][font='Open Sans', 'Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif]
810VDr.png
[/FONT]
[/FONT]

İŞLEM 2
r9BA9B.png

İŞLEM 3
PM4ynQ.png

30 SANİYE KADAR BEKLİYORUZ BİR UYARI YAZISI GELİCEK GÜVENİYORUM DİYİP TAMAM DİYİCEZ

İŞLEM 4

30 SANİYE KADAR BEKLEDİKTEN SONRA BU UYARI YAZISI GELİCEK FOTOĞRAFTAKİNİN AYNISINI YAPİYORUZ
nrVXRl.png

İŞLEM 5
DJVQyO.png

[font='Source Sans Pro', Tahoma, 'Helvetica Neue', Arial, sans-serif][font='Open Sans', 'Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif]İŞLEM 5
[/FONT][/FONT]

[font='Source Sans Pro', Tahoma, 'Helvetica Neue', Arial, sans-serif][font='Open Sans', 'Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif]UYARI YAZISINI ONAYLADIKTAN SONRA İSE BULUT YEŞİL OLUYORDU BU SEFER EN BAŞTA AÇTIĞIMIZ WİFİYİ KAPATIP MOBİL VERİYİ AÇIYORUZ [/FONT][/FONT]
[font='Source Sans Pro', Tahoma, 'Helvetica Neue', Arial, sans-serif][font='Open Sans', 'Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif]
L37Bbj.png
[/FONT][/FONT]

v4dOy4.png
[/FONT][/FONT]

[font='Source Sans Pro', Tahoma, 'Helvetica Neue', Arial, sans-serif][font='Open Sans', 'Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif][font='Source Sans Pro', Tahoma, 'Helvetica Neue', Arial, sans-serif][font='Open Sans', 'Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif]DİPNOT Bunu yaptıktan sonra İnternetimiz Bedava Oluyor Lakin bir daha yapacağımızda bir daha wifi gerekicek Sınırsız bedava internet yapmış olduk Şuan Bununla Tarayıcılarda Sosyal medyada Bedava gezinebilirsiniz Google Play'a bağlanamadım Ben Anlatım bana Aitir iyi günler[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
abi ben avatar değiştirmek istiyom senin vidyoyu izledim olmadı :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...