Geçmiş olsun desene yaa hocaların numarasını bulurum orası sıkıntı değilde yaparlar mı orası çok sıkıntı okul açılmasını ilk defa istemeye başladımmüdür veya yardımcısının numarası varsa onlardan rica edersen yapabilirler başka çaresi yok okul açılmazsa
Bence en mantıklı olan bu aramaktan ziyade dilekceyi annen yada babanda götürebiliraynen direk velin arasın hallederler şuanda bu durumlardan dolayı
okulda değiller diye biliyorum onlara da tatilMüdür ve müdür yardımcıları bu dönemde okuldalar zaten gidebilirsin tabi 18 yaş sokağa cıkma yasağı ayri konu
Hayır akrabam müdür yardımcısı ve okula gidiyor hem komuşumuz da öyle her sabah çıkıyorokulda değiller diye biliyorum onlara da tatil
bilmiyordum kanka öyleyse okula gidebilirsin hallederlerHayır akrabam müdür yardımcısı ve okula gidiyor hem komuşumuz da öyle her sabah çıkıyor
Ya o konu hakkında bilgim yok ama şu 5 gün belge meselesi cidden çok saçma11 gün özürsüz devamsızlığım var ve sanırım bu devamsızlıkta sınıfta kalıyoruz ve ailemin gidip dilekçe vb. vermesi gerekiyor ama sanırım koronadan dolayı tatilde uzayacak yapabilieceğim herhangi bir şey var mı yardımcı olursanız sevinirim
Okula gidemez çünkü 18 yaş altı çıkamoyor birini göndermesi gereklibilmiyordum kanka öyleyse okula gidebilirsin hallederler
11 gün özürsüz devamsızlığım var ve sanırım bu devamsızlıkta sınıfta kalıyoruz ve ailemin gidip dilekçe vb. vermesi gerekiyor ama sanırım koronadan dolayı tatilde uzayacak yapabilieceğim herhangi bir şey var mı yardımcı olursanız sevinirim
müdür veya müdür yardımcısı ile okuldaysalar velin görüşsün biraz keyfi bir iş bu 9. sınıfta dilekçe yazmıştı babam silmişlerdi ama 10. sınıfta kendileri sildiler dilekçe istemeden konuşmak lazım11 gün özürsüz devamsızlığım var ve sanırım bu devamsızlıkta sınıfta kalıyoruz ve ailemin gidip dilekçe vb. vermesi gerekiyor ama sanırım koronadan dolayı tatilde uzayacak yapabilieceğim herhangi bir şey var mı yardımcı olursanız sevinirim
merak etme bırakmazlar ara konuş hallederler11 gün özürsüz devamsızlığım var ve sanırım bu devamsızlıkta sınıfta kalıyoruz ve ailemin gidip dilekçe vb. vermesi gerekiyor ama sanırım koronadan dolayı tatilde uzayacak yapabilieceğim herhangi bir şey var mı yardımcı olursanız sevinirim
canını sıkma geçirir11 gün özürsüz devamsızlığım var ve sanırım bu devamsızlıkta sınıfta kalıyoruz ve ailemin gidip dilekçe vb. vermesi gerekiyor ama sanırım koronadan dolayı tatilde uzayacak yapabilieceğim herhangi bir şey var mı yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?