Interpreter
Uzman Üye
Öncelikle herkese selamlar umarım hayatınızda her şey yolunda gidiyordur. Kafama takılan bazı sorular ve sorunlar var sizin çözebileceğiniz şeyler olduklarını düşünüyorum. O yüzden bu konuyu açtım. Öncelikle 17 yaşındayım. Bayadır internette olsun sosyal medyada olsun belli başlı yerlerde bulunuyorum. Fakat bu yerlere harcadığım vaktin boş olduğunu düşünüyorum yani şu şekilde. 18'e basacağım ve parttime veya fulltime herhangi bir işte çalışamam çünkü daha önce hiç o şekilde bir iş deneyemimim olmadı. Bu mecralarda harcadığım vaktin paraya dönüşmesini istiyorum tabi böyle derken gidip youtuber ol yayın aç vb. şeyler demenizi istemiyorum. Bunların ne kadar geç olacağını ve emek vermek gerektiğini sizler de biliyorsunuz. Benim amacım en azından şuanlık ailemin yardımı olmadan kendi harçlığımı en azından harçlığımı çıkarmak. Bunun için sizlerden yardım isteyeceğim. Ne gibi önerileriniz olur sizler bu yaşlarda ne yaptınız, Legal İllegal tüm bildiklerinizi anlatmanızı istiyorum. Çünkü şu harcadığım vakitte parttime veya fulltime bir işte çalışsaydım en azından şuan biraz daha içim rahat olacaktı. Aslında sorunum biraz kendimi gösterememek alt tabanlarda kalmak diye düşünüyorum. Konu altında düşünerek yorum yaparsanız sevinirim boş yorumları maalesef raporlayacağım.
Şimdiden fikirleriniz için çok teşekkür ediyorum.
Şimdiden fikirleriniz için çok teşekkür ediyorum.