Ʉ₥⛎⚽✅
Seçkin Üye
olabilir aslında dostum,rankın düşükse hemen baslıyabilirizJUNG tercihin var ise PLĄYER 1 ekle beraber gireriz
kankam westteydimde,seriden kasayım dedim trdeİş ilanı mı bu kank dçcöşdmxşdkd
İş ilanı mı bu kank dçcöşdmxşdkd
Aynen ya tr biraz kanser hatta baya kanser 5pre olmadan girmemek lazımkankam westteydimde,seriden kasayım dedim trde2vs 5 rahat atabiliyorsun ama 1vs5 olmuyor bea
Post automatically merged:
Tr çok leş malasef,mecburiyetetten.Dia felan eşşek yoktur heralde
kankam ben kendimi bildim bileli bu işin içindeyim.Oyun ici rapor yemiyorum,suan yaklasık 2 haftadırda burada kullanıyorum.Ban dalgasına yakalanmadım.Eskiden cok yakalanırdım da şuan aman maşallah de ^^scrept de her türlü yemiyormusun ban peki
kankam inan ne maclar dönüyor,bizim adamlar onlara calısıyorda.İddialıyım ya,artık işin ..... şeyi olduk.Anlarsın yaAynen ya tr biraz kanser hatta baya kanser 5pre olmadan girmemek lazım
masallah benım kardesıme helal olsun vallaGelmek isteyen arkadaşlar,özelden bir pm bırakmanız yeterlidir.Hemen başlıyabiliriz.Günde 15-16saat onlineyim.Parça parça onlline olan arkadaşlar sizde bırakın.Eklerim,duruma göre haberleşiriz sizlede
kankam ben kendimi bildim bileli bu işin içindeyim.Oyun ici rapor yemiyorum,suan yaklasık 2 haftadırda burada kullanıyorum.Ban dalgasına yakalanmadım.Eskiden cok yakalanırdım da şuan aman maşallah de ^^
kankam inan ne maclar dönüyor,bizim adamlar onlara calısıyorda.İddialıyım ya,artık işin ..... şeyi olduk.Anlarsın ya
yesAynen ya tr biraz kanser hatta baya kanser 5pre olmadan girmemek lazım
bu oyuna screptle başladım,scrept yokken nadir oynamısımdırmasallah benım kardesıme helal olsun valla
kankam bi arkadaş ekledi suan,onunla baslıyoruz.İstersen özelden pm bırak.O olmadııgı sıralar seninlede girebilirizsupport oynuyorum orta derece scsiz gelebilirim
kankam karşıya baglı,5-6 herom var.Hangisi oraya agır basarsa ona göre oynamak zorunda oluyorum.Karşı ve kendi takımıma göre-genellikle kendi takımım çöp oldugu için karşı takıma göre ayarlıyorumHangi adcleri oymuyosun
gel girelim bro yuumi çekerim yanına tüm suplar acık gold 2 rank nick: ( Taylan ) girmek istersen yanıtla aktifim sabaha kadarMerhaba arkadaşlar,yanıma yumi-soraka-sona tarzı oynuycak bir arkadaş arıyorum.İster scrept ile-ister screptsiz yanımda durmanız yeterli.Son derece prof bir scrept adc oynuyorum.Düşük rank olması önceligimdir.Suan gümüş ligine yeni terfi ettim,Maçlarınızda plat serisine kadar lose olmuyacagına garanti verebilirim.Demir-bronz-gümüş online süresi yüksek bir arkadaş arıyorum.Gümüş üstü olan arkadaşlar ise yarından sonra tercihim olabilir.Scrept kullanmak isteyen arkadaş ise yanımda evade acmadan durabilir.Pm bırakırsanız,hemen ekliyebilirim..
kankam ekliyim senide,suan bi arkadaşla giricez.Yarıne kadar gold oluruz.O Olmadıgı vakitler beraber atarız.Ekliyorum şimdigel girelim bro yuumi çekerim yanına tüm suplar acık gold 2 rank nick: ( Taylan ) girmek istersen yanıtla aktifim sabaha kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?