Dia kasılcak/Lol support aranıyor-Düşük ranklı olması önceliğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ʉ₥⛎⚽✅
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar,yanıma yumi-soraka-sona tarzı oynuycak bir arkadaş arıyorum.İster scrept ile-ister screptsiz yanımda durmanız yeterli.Son derece prof bir scrept adc oynuyorum.Düşük rank olması önceligimdir.Suan gümüş ligine yeni terfi ettim,Maçlarınızda plat serisine kadar lose olmuyacagına garanti verebilirim.Demir-bronz-gümüş online süresi yüksek bir arkadaş arıyorum.Gümüş üstü olan arkadaşlar ise yarından sonra tercihim olabilir.Scrept kullanmak isteyen arkadaş ise yanımda evade acmadan durabilir.Pm bırakırsanız,hemen ekliyebilirim..

Ʉ₥⛎⚽✅
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
İş ilanı mı bu kank dçcöşdmxşdkd
kankam westteydimde,seriden kasayım dedim trde :D 2vs 5 rahat atabiliyorsun ama 1vs5 olmuyor bea :D
Post automatically merged:

Tr çok leş malasef,mecburiyetetten.Dia felan eşşek yoktur heralde :D

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Gelirdim normalde de pcde cok uzun süre kalmıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
scrept de her türlü yemiyormusun ban peki

Lost my way
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kankam westteydimde,seriden kasayım dedim trde :D 2vs 5 rahat atabiliyorsun ama 1vs5 olmuyor bea :D

Tr çok leş malasef,mecburiyetetten.Dia felan eşşek yoktur heralde :D
Aynen ya tr biraz kanser hatta baya kanser 5pre olmadan girmemek lazım

Ʉ₥⛎⚽✅
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Gelmek isteyen arkadaşlar,özelden bir pm bırakmanız yeterlidir.Hemen başlıyabiliriz.Günde 15-16saat onlineyim.Parça parça onlline olan arkadaşlar sizde bırakın.Eklerim,duruma göre haberleşiriz sizlede

scrept de her türlü yemiyormusun ban peki
kankam ben kendimi bildim bileli bu işin içindeyim.Oyun ici rapor yemiyorum,suan yaklasık 2 haftadırda burada kullanıyorum.Ban dalgasına yakalanmadım.Eskiden cok yakalanırdım da şuan aman maşallah de ^^

Aynen ya tr biraz kanser hatta baya kanser 5pre olmadan girmemek lazım
kankam inan ne maclar dönüyor,bizim adamlar onlara calısıyorda.İddialıyım ya,artık işin ..... şeyi olduk.Anlarsın ya :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Gelmek isteyen arkadaşlar,özelden bir pm bırakmanız yeterlidir.Hemen başlıyabiliriz.Günde 15-16saat onlineyim.Parça parça onlline olan arkadaşlar sizde bırakın.Eklerim,duruma göre haberleşiriz sizlede

kankam ben kendimi bildim bileli bu işin içindeyim.Oyun ici rapor yemiyorum,suan yaklasık 2 haftadırda burada kullanıyorum.Ban dalgasına yakalanmadım.Eskiden cok yakalanırdım da şuan aman maşallah de ^^

kankam inan ne maclar dönüyor,bizim adamlar onlara calısıyorda.İddialıyım ya,artık işin ..... şeyi olduk.Anlarsın ya :D
masallah benım kardesıme helal olsun valla

Ʉ₥⛎⚽✅
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
masallah benım kardesıme helal olsun valla
bu oyuna screptle başladım,scrept yokken nadir oynamısımdır :D yani senelerdir artık,kim screptte ne kadardır bu oyunu oynuyor,artık onları bile kestirebiliyoruz.adamın ayarlarından :D

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
support oynuyorum orta derece scsiz gelebilirim

Ʉ₥⛎⚽✅
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hangi adcleri oymuyosun
kankam karşıya baglı,5-6 herom var.Hangisi oraya agır basarsa ona göre oynamak zorunda oluyorum.Karşı ve kendi takımıma göre-genellikle kendi takımım çöp oldugu için karşı takıma göre ayarlıyorum

ü
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar,yanıma yumi-soraka-sona tarzı oynuycak bir arkadaş arıyorum.İster scrept ile-ister screptsiz yanımda durmanız yeterli.Son derece prof bir scrept adc oynuyorum.Düşük rank olması önceligimdir.Suan gümüş ligine yeni terfi ettim,Maçlarınızda plat serisine kadar lose olmuyacagına garanti verebilirim.Demir-bronz-gümüş online süresi yüksek bir arkadaş arıyorum.Gümüş üstü olan arkadaşlar ise yarından sonra tercihim olabilir.Scrept kullanmak isteyen arkadaş ise yanımda evade acmadan durabilir.Pm bırakırsanız,hemen ekliyebilirim..
gel girelim bro yuumi çekerim yanına tüm suplar acık gold 2 rank nick: ( Taylan ) girmek istersen yanıtla aktifim sabaha kadar

Ʉ₥⛎⚽✅
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
gel girelim bro yuumi çekerim yanına tüm suplar acık gold 2 rank nick: ( Taylan ) girmek istersen yanıtla aktifim sabaha kadar
kankam ekliyim senide,suan bi arkadaşla giricez.Yarıne kadar gold oluruz.O Olmadıgı vakitler beraber atarız.Ekliyorum şimdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...