Çözüldü Digital Vibrance Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba, son zamanlarda başıma gelen bir olaydan bahsetmek istiyorum, nvidia denetim masasındaki digital vibrance'yi 60ta kullanıyorum. Ama bazı zamanlarda kendi kendine artıp azalıyor, masaüstümün renleri parlıyor sonra bir süre sonra kendiliğinden kısılıyor, fakat bu durumda nvidia denetim masasından digital vibranceye baktığımda sabit oluyor böyle bir şey başına gelen var mı yardımcı olabilir misiniz

ONLY DEAD ONES SEE : )
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Merhabalar Bende Nvidia kullanıyorum fakat daha önce böyle bir soruna rastlamadım ekran kartı driverlarınızı kaldırıp tekrar kurmayı denediniz mi digital vibrance otomatik mod da olabilir sadece karanlık yerlerde parlaklığı açıp ya da kısıyor olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
denedim ne zaman yapacağı belli olmuyor, oyuna girdiğimde bazen opera gxten discorda geçiş yaptığımda yapıyor bunu, sanırım otomatik mod diye bir şey yok göremedim açıkçası

ONLY DEAD ONES SEE : )
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
denedim ne zaman yapacağı belli olmuyor, oyuna girdiğimde bazen opera gxten discorda geçiş yaptığımda yapıyor bunu, sanırım otomatik mod diye bir şey yok göremedim açıkçası
Dostum Intel kullanıyorsan grafik kontrol merkezin den ekranlar ve renk kısmından doygunluğu 100 yap tekrar dene

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...