- Yasaklandı
Herkese selamlar,
Uzun zaman önce ortalıkta dolanan bir "Dijital İçerik Etkinleştirici" vardı.
Fakat Ubisoft bir süre sonra oyun içindeki ücretli dijital içeriklerin hepsini açmamıza olanak veren "whysoserious.dll" isimli dosyanın, enjeksiyon metodunu patchlemişti.
Şimdi, yeniden uzun bir aradan sonra bir forumda bu yöntem tartışılmaya başlandı. Arkadaşlar zaten bunu kendilerine göre yeniden yazıp yıllardır kullanıyormuş
Kaynak kodları paylaşıldı geçenlerde. Ben de konuya internet üzerinde henüz rastlamamış yazılımcı/mühendis arkadaşlar için buraya da
Standart kullanıcılar fazla kurcalamasın. Hesaplarına yazık ederler.
İyi forumlar.
Uzun zaman önce ortalıkta dolanan bir "Dijital İçerik Etkinleştirici" vardı.
Fakat Ubisoft bir süre sonra oyun içindeki ücretli dijital içeriklerin hepsini açmamıza olanak veren "whysoserious.dll" isimli dosyanın, enjeksiyon metodunu patchlemişti.
Şimdi, yeniden uzun bir aradan sonra bir forumda bu yöntem tartışılmaya başlandı. Arkadaşlar zaten bunu kendilerine göre yeniden yazıp yıllardır kullanıyormuş
Kaynak kodları paylaşıldı geçenlerde. Ben de konuya internet üzerinde henüz rastlamamış yazılımcı/mühendis arkadaşlar için buraya da
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
linkini atmak istedim. Çalıştırabilecek arkadaşların işine yarar umarım.Standart kullanıcılar fazla kurcalamasın. Hesaplarına yazık ederler.
İyi forumlar.
Moderatörün son düzenlenenleri: