Dikkat eksikliği ilacı örn : Ritalin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DoctorHeal
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Doktora üniversite sınavlarına çalışmam gerektiğini ancak bir şeye doğru düzgün odaklanamadığı mı söyledim zaman marketten ciklet verir gibi yazdığı garip bir ilaç Bu ilacı pek araştırmadım .
Ama garip bir şey içtikten yarım saat sonra bir garip oluyorum. Tüneldeymişim gibi oluyorum. Var mı dikkat eksiklğine iyi gelen ebelerimizin dedelerimizin doğal formülleri

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Fiziksel egzersizler kalp ritmini hızlandırdığı için beyne giden kan akışı da hızlanır. Dolayısıyla beyne daha çok oksijen taşınmış olur. Fiziksel egzersizlerde hormon salgılanması daha sağlıklı olur ve buna bağlı olarak beyin hücrelerinin büyüyüp gelişmesi desteklenmiş olur.
Spor yapmalı ve protein agırlıklı beslenmelisin
İlaç tavsiye etmem

Bu da geçer
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
İbrahim Saraçoğlu isimli profesörün bitkisel tedavi yöntemleri mevcut,senin dediğin gibi dedelerimiz ve ninelerimiz genelde eski zamanlarda ilaç yerine bazı ot ve bitkiler ile tedavi yöntemlerini kullanırlardı,bir araştır derim ben.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Concerta ve ritalin ayrıca arada bir xanax alıyorum ve şu anda uykum geceleri hiçbir şekilde gelmiyor çok iştahsızım ve çok titriyorum hepsi bu ilaçlardan sonra oldu sana önerim o ilaçları bırak.

Ya istiklâl ya ölüm
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ritalini concerta'nın etkin madesini araştırmanızı öneririm..

DeathZero
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Since physical exercises speed up the heart rhythm, blood flow to the brain also accelerates. Therefore, more oxygen is carried to the brain. In physical exercises, hormone secretion is healthier and accordingly, the growth and development of brain cells is supported. You should do sports and eat a protein-heavy diet I do not recommend medication

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Benim kişisel fikrim antidepresan ve dikkat eksikliği ilaçlarını az kullanmak veya hiç kullanmamak
kullandıktan sonra düzelemiyosun çünkü bağımlılık yapıyor ve seni uyuşturuyor

Bahtsız Bedevi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kardeşim bunun için buraya değil de psikiyatri bölümüne gitmen ve uzman bir doktorla görüşmen daha uygun olabilir. ayriyeten bunun için doğal yöntemler varken ilaca gerek var mı?

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Bence tavsiye ile ilaç kesinlikle kullanma. Doktorla görüşmen daha iyi olur.

DeathZero
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
In my opinion, do not use the drug with advice. It is better to see the doctor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...