dikkat hapı alıcam artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
... yan etkileri falan umrumda degil ders çalışmamı saglasın yeter yarın hemen doktora gidip alacam neden dikkat hapı istiyorum eskiden çok dikkatli biriydim şimdi eski dikkatimin yüzde 1 i bile yok son çarem bu yoksa başıma çok kötü şeyler gelecek kendimden veya baskasından...

Üye
7 HİZMET YILI
Dostum dikkat eksikligini ilaç olmadanda giderebilirsin beyin Egzersizleri Yaparak

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Kardeşim hepsi psikolojiktir kullanmayın ya

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Dikkat hapını direk alamazsın uyuşturucu yerine geçiyor. Kırmızı reçete direk istedin diye vermezler.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Doc : Neden dikkat hapı istedin?
U : Ders Çalışamıyorum.
Doc : He taam o zaman

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Eğer beynini eritmek ve salağın tekine dönüşmek istiyorsan sen bilirsin eğer dikkat dağınıklığın varsa ilk ihtimal kendini buna inandırmış olmandır 2. ihtimal ise gerçekten dikkat dağınıklığın var . Şimdi kalkıp o hapı alacağına ki sonucunda salağın teki olacaksın beyninin normal fonksiyonları o hapa bağımlı olacak ve ölene kadar kullanman gerekecek hemde o hapı aldığında bir halta yaramıyorsa bile bağımlılık yapan maddeler sağolsun kendini iyi hissedecek ve plasibo etkisini yaşayacaksın hap işe yarasın yaramasın şimdi kalkıp o hapı alacağına git matematik çalış yarın o hapı alırsan bırakamazsın , salaklık etme .

laylaylom
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
iç iç iç iç iç kudur kudur kudur iç iç iç iç iç iç iç kudur kudur. sonun böyle olur ;)

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
randevu aldım 14.20 de gidecem doktora 2 yıldır düzenli olarak gidiyorum bana daha öncesinde tavsiye etmişti ama ben istemedim ve bide doktorun kendi yeri var hastanede çalışmıyor almam çokta zor olmiyacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...