evet beyler ben artık dikkat hapı kullanmak istiyorum 19 yasındayım ve ders çalışma konusunda çok kötüyüm ne zaman ders çalışmaya yeltensem oturduğum gibi 5 dk sonra kalkıyorum kafam sürekli su iç ayağa kalk sigara iç vb dokturum birkaç defa dikkat hapı vereyimmi dedi ama ben hayır canım sigara istediği kalkıyorum dedim geçiştirdim ama artık tam zamanı ne dersiniz kendimi zorlimmi yada ilaç mı alayım dikkat için
Biraz araştırmam sonucu bu ilaç Türkiye’de kesinlikle yasak ve farklı yollarla getirildiği takdirde büyük cezası var fakat buna benzer ritalin adında hap var kırmızı reçete ile alınıyormuş bir psikoloji doktorundan alına bilir 10 saat zehir gibi her şeyi ezberleye biliyormuşum aklıma fena şeyler geliyor
Biraz araştırmam sonucu bu ilaç Türkiye’de kesinlikle yasak ve farklı yollarla getirildiği takdirde büyük cezası var fakat buna benzer ritalin adında hap var kırmızı reçete ile alınıyormuş bir psikoloji doktorundan alına bilir 10 saat zehir gibi her şeyi ezberleye biliyormuşum aklıma fena şeyler geliyor
bence psikolojik hiç ders çalışmadığın için zorlanıyorsun kendini sıkman lazım bu konuda ilk hafta 1 saat sonra yavaş yavaş artır 1ay içerisinde en az 2.30 3 saatte ayarla kendini
bence psikolojik hiç ders çalışmadığın için zorlanıyorsun kendini sıkman lazım bu konuda ilk hafta 1 saat sonra yavaş yavaş artır 1ay içerisinde en az 2.30 3 saatte ayarla kendini
yorumun için teşşekür ederim öncelikle <3 bana daha önce öneren olmuştu çevremde ama psikolojik olarak ders çalışmadığın için bunu uygula demediler dikkat hapı almadan önce denicem tekrar teşşekür ederim eger işe yararsa dikkat hapı almam
ben zaten kullanma taraftarı değilim mecburiyet oluyor bir yerden sonra 2 yıldır ders çalışamıyorum yani bir programsız hile var bide ücretli programlı hile...