dikkat hapı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
evet beyler ben artık dikkat hapı kullanmak istiyorum 19 yasındayım ve ders çalışma konusunda çok kötüyüm ne zaman ders çalışmaya yeltensem oturduğum gibi 5 dk sonra kalkıyorum kafam sürekli su iç ayağa kalk sigara iç vb dokturum birkaç defa dikkat hapı vereyimmi dedi ama ben hayır canım sigara istediği kalkıyorum dedim geçiştirdim ama artık tam zamanı ne dersiniz kendimi zorlimmi yada ilaç mı alayım dikkat için

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Kardeş bence o hapların bir yararı yok sadece psikolojik olarak seni etkiliyor

multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Dene ve gör.

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
adderal diye bi hap biliyorum araştir istersen 24 saat icersinde bi kitabı ezbeliyebiliyorsun diye okumuştum

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
adderal diye bi hap biliyorum araştir istersen 24 saat icersinde bi kitabı ezbeliyebiliyorsun diye okumuştum

O hapı öyle kolay kolay alamazsın Doktor reçete yazmadıkça bence almasın yan etkileri mevcut

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Plasibo hapı yerine git bir kutu şeker al daha iyi .

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
O hapı öyle kolay kolay alamazsın Doktor reçete yazmadıkça bence almasın yan etkileri mevcut
konuyu iyi okumamıssın galiba doktor bana yazayımmı demesine ragmen ben hayır dedim yani doktora kararımı değiştirdiğimi söylesem hemen yazar

Donator
Ödüller
15
Sosyal
10 HİZMET YILI
Limitless geldi aklıma bende geliyorum dikkat hapı alıp zengin olucam , izlemenizide öneririm bu arada .

Biraz araştırmam sonucu bu ilaç Türkiye’de kesinlikle yasak ve farklı yollarla getirildiği takdirde büyük cezası var fakat buna benzer ritalin adında hap var kırmızı reçete ile alınıyormuş bir psikoloji doktorundan alına bilir 10 saat zehir gibi her şeyi ezberleye biliyormuşum aklıma fena şeyler geliyor

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Tamam o zaman direk ilacı alır almaz hackerliği öğreniyoruz 2. haptan sonrada bankayı indiriyoruz .

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bence psikolojik hiç ders çalışmadığın için zorlanıyorsun kendini sıkman lazım bu konuda ilk hafta 1 saat sonra yavaş yavaş artır 1ay içerisinde en az 2.30 3 saatte ayarla kendini

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Haplar falan bağımlı yapar, bırakırsın aptala dönersin haberin olsun.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bence psikolojik hiç ders çalışmadığın için zorlanıyorsun kendini sıkman lazım bu konuda ilk hafta 1 saat sonra yavaş yavaş artır 1ay içerisinde en az 2.30 3 saatte ayarla kendini
yorumun için teşşekür ederim öncelikle <3 bana daha önce öneren olmuştu çevremde ama psikolojik olarak ders çalışmadığın için bunu uygula demediler dikkat hapı almadan önce denicem tekrar teşşekür ederim eger işe yararsa dikkat hapı almam
Post automatically merged:

Haplar falan bağımlı yapar, bırakırsın aptala dönersin haberin olsun.
ben zaten kullanma taraftarı değilim mecburiyet oluyor bir yerden sonra 2 yıldır ders çalışamıyorum yani bir programsız hile var bide ücretli programlı hile...

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...