Dışarda Gezmeye Alışma Süreci

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
I love Vi
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bro dışarda gezerken hiç sıkıntı çekmiyorum hani kafa rahat geziyorum da şu covid döneminde o kadar eve alışmışım ki insanlar oraya buraya gidiyor ben gitmek istemiyorum. Böyle sanki tekrar yürümeyi öğrenmem lazım gibi hissediyorum var mı benzer şeyler hisseden benim gibi psikopatlar?

security is just an illusion.
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Bi halsizlik isteksizlik bende de var ya. O kadar alışmışız ki yerimden kalkasım gelmiyor

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
bende de var bazen o olay kanka mıllet dışarı kahve ıcmeye felan gıdıyor benı cagırıyorlar baskasına sözum var dıyıp evde kalıyorum

I love Vi
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bi halsizlik isteksizlik bende de var ya. O kadar alışmışız ki yerimden kalkasım gelmiyor
Kanka böyle sanki dışarı çıkıp gezmek lüksmüş gibi geliyor iyice asosyal hallere dönüş sağladık ya covid sağolsun

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
aynısını yaşıyorum kardeşim, oldu ki geçti bitti herşey ben eskisi gibi gezermiyim onu bilmiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
oyunlara sardım kardeşim, oynamayacağım dediğim oyunu oynamaya başladm

I love Vi
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
oyunlara sardım kardeşim, oynamayacağım dediğim oyunu oynamaya başladm
Kanka şöyle söyleyeyim oynamadığım oyun izlemediğim dizi kalmadı. 2 yıldır sevgili de yapmadım arkadaşlarla takılmaca sadece

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
ahah doğrusun valla ek yapacak birşey de kalmadı

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Dışarıya çıkıp Bol Köpüklü Türk kahvesi içmek için kendimi gaza getiriyorum. Tebrikler artık dışarıdayım. :)

security is just an illusion.
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Kanka böyle sanki dışarı çıkıp gezmek lüksmüş gibi geliyor iyice asosyal hallere dönüş sağladık ya covid sağolsun
Lüks değil de daha çok sıkıcı geliyor ya ne bileyim boşa çıkma hissiyatı oluyor bende zaman kaybı

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bro dışarda gezerken hiç sıkıntı çekmiyorum hani kafa rahat geziyorum da şu covid döneminde o kadar eve alışmışım ki insanlar oraya buraya gidiyor ben gitmek istemiyorum. Böyle sanki tekrar yürümeyi öğrenmem lazım gibi hissediyorum var mı benzer şeyler hisseden benim gibi psikopatlar?
Kanka Sadece o değil dışarıya çıktığım zaman maske bile pskolojimizi bozdu artık maskeli insan görmek istemiyorum

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
bendede vardı fakat şu bikaç haftadır baya dışardayım çözdüm o durumu

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Harbiden öyle oldu ya takmayınca insanlar ters ters bakıyo sanki donsuz çıkmışım unutuyoruz kardeşim arada
Bide artık Hes kodu muhabbeti var kanka alışveriş merkezine ne bileyim starbucks a felan girilmiyor hes kodsuz :D

I love Vi
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bide artık Hes kodu muhabbeti var kanka alışveriş merkezine ne bileyim starbucks a felan girilmiyor hes kodsuz :D
kanka onda sıkıntı yok ya okutup geçiyosun daha havalı yapıp bileğimize fln kod taksalardı keşke ya da kulak arkasına mikro çip

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...