I love Vi
Seçkin Üye
Kanka böyle sanki dışarı çıkıp gezmek lüksmüş gibi geliyor iyice asosyal hallere dönüş sağladık ya covid sağolsunBi halsizlik isteksizlik bende de var ya. O kadar alışmışız ki yerimden kalkasım gelmiyor
Şeyi öğrendik yani evden de yeterince eğlenebiliyomuşuz kankaaynısını yaşıyorum kardeşim, oldu ki geçti bitti herşey ben eskisi gibi gezermiyim onu bilmiyorum
Kanka şöyle söyleyeyim oynamadığım oyun izlemediğim dizi kalmadı. 2 yıldır sevgili de yapmadım arkadaşlarla takılmaca sadeceoyunlara sardım kardeşim, oynamayacağım dediğim oyunu oynamaya başladm
o kadar kolay gaza gelemiyoruzDışarıya çıkıp Bol Köpüklü Türk kahvesi içmek için kendimi gaza getiriyorum. Tebrikler artık dışarıdayım.
Lüks değil de daha çok sıkıcı geliyor ya ne bileyim boşa çıkma hissiyatı oluyor bende zaman kaybıKanka böyle sanki dışarı çıkıp gezmek lüksmüş gibi geliyor iyice asosyal hallere dönüş sağladık ya covid sağolsun
Kanka Sadece o değil dışarıya çıktığım zaman maske bile pskolojimizi bozdu artık maskeli insan görmek istemiyorumBro dışarda gezerken hiç sıkıntı çekmiyorum hani kafa rahat geziyorum da şu covid döneminde o kadar eve alışmışım ki insanlar oraya buraya gidiyor ben gitmek istemiyorum. Böyle sanki tekrar yürümeyi öğrenmem lazım gibi hissediyorum var mı benzer şeyler hisseden benim gibi psikopatlar?
Kanka maskesiz çıkınca çıplak gibi esiyo yüzüme psikoloji gittiKanka Sadece o değil dışarıya çıktığım zaman maske bile pskolojimizi bozdu artık maskeli insan görmek istemiyorum
Kıyafet yerine geçiyor artık heraldeKanka maskesiz çıkınca çıplak gibi esiyo yüzüme psikoloji gitti
Harbiden öyle oldu ya takmayınca insanlar ters ters bakıyo sanki donsuz çıkmışım unutuyoruz kardeşim aradaKıyafet yerine geçiyor artık heralde
Bide artık Hes kodu muhabbeti var kanka alışveriş merkezine ne bileyim starbucks a felan girilmiyor hes kodsuzHarbiden öyle oldu ya takmayınca insanlar ters ters bakıyo sanki donsuz çıkmışım unutuyoruz kardeşim arada
kanka onda sıkıntı yok ya okutup geçiyosun daha havalı yapıp bileğimize fln kod taksalardı keşke ya da kulak arkasına mikro çipBide artık Hes kodu muhabbeti var kanka alışveriş merkezine ne bileyim starbucks a felan girilmiyor hes kodsuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?