Tam olarak demek istediğinizi anlamadım? Admin otomatik msj yazmıyor, ne zaman iş gelirse eleman almak için mesej yayınlıyor. Onun yazdığı meseja ilk cevap veren işi alıyor.anladım kadarıyla otomatik cevap yazıyosa hesap çalınmış olabilir
Teşekkürler cevap için j4j botunu inceleyeceğim. Fakat istediğim şey zamanlı mesaj veya otomatik anlık mesaj değil. Admin iş alımı için mesaj şablonunu attığı zaman bende otomatik istediğim mesajı atsın istiyorum. Umarım j4j botunda msj duyarlı cevap opsiyonu vardır.Hocam bi ara j4j botunu aktiflik için yapmıştım isterseniz internetden bakın benimde pek bilgim yok . Ama j4j botunu normal public serverler için değiştirebiliyosunuz atacağı mesajı saniyesini falan .
Herkese atsın istemiyorum admin ne zaman ortak kanaldan mesaj atarsa o zaman aynı kanaldan cevap atsın istiyorum(dm den değil ortak kanaldan)Herkese otomatik mesaj atacağını pek sanmıyorum ama discordun modlu versiyonları var onlara bakmanı tavsiye ederim belki onlarda vardır
Post automatically merged:
Herkese otomatik mesaj atacağını pek sanmıyorum ama discordun modlu versiyonları var onlara bakmanı tavsiye ederim belki onlarda vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?