Discord Auto Answer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhaba, öncelikle konuyu doğru yere mi açtım emin değilim, yanlış ise doğru yere taşınmasını rica ederim.

Gelelim konuya, admini olmadığımız bir discord community de herkesin ortak kullandığı kanalda zamansız olarak mesaj yayınlanıyor. Bu mesaja yine aynı kanal üzerinden ilk cevap vermek şartıyla işi sen alıyorsun. Sürekli başında duramadığımdan bunu otomatik olarak nasıl cevaplarım onu bulmaya çalışıyorum. Daha açıklayıcı olması için örnekleme yoluyla anlatacağım;

Admin ortak sayfada mesaj atıyor:" xx" işi için "ab" kriterin de "cd" yaş"55" olmak şartıyla eleman aranıyor
Kullanıcı: nick / ab / cd / yaş
Örnekleme kurgudur.
Adminin yazdığı mesaj şablonu her zaman aynı şekilde oluyor
Kullanıcının yazdığı mesaj şablonu da her zaman aynı.

Özetle, kanalda mesaj şablonu yazılınca otomatik cevap versin istiyorum. Bunu yapabileceğim bir yol var mıdır?
Yazılım konusunda çok iyi değilim, discord bot konularına da hakim değilim, ama bu iş için zamanımın tüm kısmını ayırabilirim. Macro yazmışlığım car sadece. Yardımlarınızı rica ederim.

AdBlock for politics
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
Hocam bi ara j4j botunu aktiflik için yapmıştım isterseniz internetden bakın benimde pek bilgim yok . Ama j4j botunu normal public serverler için değiştirebiliyosunuz atacağı mesajı saniyesini falan .

Üye
6 HİZMET YILI
anladım kadarıyla otomatik cevap yazıyosa hesap çalınmış olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Hocam bi ara j4j botunu aktiflik için yapmıştım ?

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Herkese otomatik mesaj atacağını pek sanmıyorum ama discordun modlu versiyonları var onlara bakmanı tavsiye ederim belki onlarda vardır

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Dm botu var ama bir kanala atabilir misin bilmiyorum github projeleri var youtubeda bakabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
discord auto answer kodlamları çok iyi bence

Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
anladım kadarıyla otomatik cevap yazıyosa hesap çalınmış olabilir
Tam olarak demek istediğinizi anlamadım? Admin otomatik msj yazmıyor, ne zaman iş gelirse eleman almak için mesej yayınlıyor. Onun yazdığı meseja ilk cevap veren işi alıyor.
Hocam bi ara j4j botunu aktiflik için yapmıştım isterseniz internetden bakın benimde pek bilgim yok . Ama j4j botunu normal public serverler için değiştirebiliyosunuz atacağı mesajı saniyesini falan .
Teşekkürler cevap için j4j botunu inceleyeceğim. Fakat istediğim şey zamanlı mesaj veya otomatik anlık mesaj değil. Admin iş alımı için mesaj şablonunu attığı zaman bende otomatik istediğim mesajı atsın istiyorum. Umarım j4j botunda msj duyarlı cevap opsiyonu vardır.

Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Herkese otomatik mesaj atacağını pek sanmıyorum ama discordun modlu versiyonları var onlara bakmanı tavsiye ederim belki onlarda vardır
Post automatically merged:

Herkese atsın istemiyorum admin ne zaman ortak kanaldan mesaj atarsa o zaman aynı kanaldan cevap atsın istiyorum(dm den değil ortak kanaldan)

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Teşekkür ederim işime yarıyabilir

Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Paylaşımını buradan yaparsan çözüm buldugunda bence cok sevinirim dostum

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
I don't think there is something called discord auto answer but what's wrong with discord search and find

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...