Discord Bot Molly Malone's 7/24 Aktif!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
krypticlogo9842205.png

Molly Malone's Discord Bot

Merhaba arkadaşlar bota ait bir tane konum bulunmakta fakat yeni konu açarak yeni bilgileri girmek istedim.
Molly Malone's ilk zamanlarına nazaran bir çok gelişme yaşadı,bu gelişmelerden biri ise (diğer konuya bakarsanız müzik komutunun aktif olmadığını görebilirsiniz) müzik komutunun artık kullanılabilir olması ve daha fazla komut eklenmesi.
Molly Malone's üzerinde devam eden düzenli düzenlemeler hala devam etmektedir.Botun stabil çalışabilmesi için gereksiz bazı kodların temizlenmesi gerekmektedir.
Botun kitaplık türü JS (JavaScript) ile kodlanmıştır.Aslında Phyton ile kodlamayı düşünüyordum fakat bir kere tutturunca en baştan başlamak içimden gelmedi biraz üşengeçliğe kaçtım diyebilirim.
Molly Malone's için bir site var mı diye soracak olursanız eğer henüz bir domain almadım fakat Glitch üzerinden(domain alana kadar) bir domain oluşturdum şuan siteye girdiğiniz zaman direk Discord davet bağlantısına yönlendiriliyorsunuz çünkü site için henüz hazır bir index bulunmamakta fakat üzerinde çalışmalarımız devam ediyor.

Molly Malone's an itibari ile 11 adet sunucuya ve 161 kullanıcıya hizmet vermektedir.
Verilen bu hizmeti sizler sayesinde yükseltmeyi planlıyoruz.Kalitemizin düşmemesi ve daha kalitesi hizmet vermek için çalışmalarımızı gece geç saatlerde yapıyoruz.Çalışmalar sırasında sistemde reboot oluşuyor ve bu durum sizin için sinir bozucu olabilir.

!panel komutunu kullanarak botun kullanmanıza izin verdiği komutları görebilirsiniz.
!tavsiye komutunu kullanarak bizlere tavsiyede bulunabilirsiniz.
Sunucuda ki yetkililerinizin denetim kaydını görebilmeniz için !kurulum komutunu kullanmanız yeterli olacaktır.

Molly Malone's kullanıma izin verilen komut sayısı 89 adettir.Gerekli çalışmalara sonrası kullanabileceğiniz komut miktarı artış gösterecektir.

Ayrıca botumuzu sunucunuza ekleyip destek sunucumuza geldiğinizde (Sunucunuza eklediğinize dair kanıt olmalıdır.) sunucumuzda paylaşılan komut kodlarından faydalanabilirsiniz.

Yakın zamanda bir ihtimal botun adı ve logosu değişiklik gösterebilir.

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Screenshot_3.png

Screenshot_4.png

10 Saniye içerisinde seçim yapmaz iseniz seçiminiz iptal edilir.

Screenshot_6.png

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Son düzenleme:
Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Ellerine Sağlık Aga Kullanabilirim

BeklavaFISTIK
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
güzel bota benziyo ama adı pek uyumlu olmamış güvenlikle alakası yok gibi

Tahsin Yavuz
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
Kodlarını kendin yazsaydın gerçekten sunucuma eklerdim ama müzik olsun, yetki bilgisi olsun hepsi aynı.

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Kodlarını kendin yazsaydın gerçekten sunucuma eklerdim ama müzik olsun, yetki bilgisi olsun hepsi aynı.
Sunucuna eklemen için zaten seni zorlamıyorum ekleyip eklememen beni ilgilendirmez kötü yorumunu yapar geçersin ondan sonra yorumunu ya takarım yada takmam ve çok kolay bir şey sanıyorsan yazılımı kendin yaparsın

Dans edecekler,şarkı söyleyecekler,can verecekler.
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Güzel gözüküyor. Eline sağlık.

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Bu gece yapılacak olan çalışmalar esnasında botun adı değişecektirler.Güncellrme sonrasında konu tekrar düzenlenecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...