Discord Botum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
senuzulme
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Hepinize merhabalar arkadaşlar. Kendi çapımda açmış olduğum discord botumu sizlere tanıtmak istedim. Sunucunuza ekleyerek bana destek olabilirsiniz. Bot şuan betadadır ama ilerleyen zamanlarda botu vdsye taşımayı planlıyorum.

Komutlar:
düello | spotify | urfagonder | adamasmaca | afk | at | avatar | aşkölçer | ban | banlist | canlıdestek | davet | emoji | espri | hastebin | havadurumu | herkese-rol-ver | herkesebendençay | istatistik | kaccm | komutlar | kullanıcıbilgim | küfürengel | nahçek | pgif | otorol | ping | profil | reboot | reklamkick | roliste | sarıl | sunucu-kurulum | sunucubilgi | sunucular | sustur | susturaç | söv | tekmeat | temizle | top10 | unban | yapimcim | yardım | yaz | yetkilerim | yumruh-at | çayaşekerat | çayiç | çekiç | öp

Ban,kick ve sustur-sustur aç komutları mod-log ve logs gibi saçma sapan kanallar istemiyor.

Botu eklemek ve bot hakkında destek almak için
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Üye
6 HİZMET YILI
sunucuma ekledim gayet güzel olmuş betada olmasın rağmen

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
iyiy yapmışsın knk espiri az eklemişsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Espriler baya az onun dısında sorunu yok

kodadiyesil
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Hepinize merhabalar arkadaşlar. Kendi çapımda açmış olduğum discord botumu sizlere tanıtmak istedim. Sunucunuza ekleyerek bana destek olabilirsiniz. Bot şuan betadadır ama ilerleyen zamanlarda botu vdsye taşımayı planlıyorum.

Komutlar:
düello | spotify | urfagonder | adamasmaca | afk | at | avatar | aşkölçer | ban | banlist | canlıdestek | davet | emoji | espri | hastebin | havadurumu | herkese-rol-ver | herkesebendençay | istatistik | kaccm | komutlar | kullanıcıbilgim | küfürengel | nahçek | pgif | otorol | ping | profil | reboot | reklamkick | roliste | sarıl | sunucu-kurulum | sunucubilgi | sunucular | sustur | susturaç | söv | tekmeat | temizle | top10 | unban | yapimcim | yardım | yaz | yetkilerim | yumruh-at | çayaşekerat | çayiç | çekiç | öp

Ban,kick ve sustur-sustur aç komutları mod-log ve logs gibi saçma sapan kanallar istemiyor.

Botu eklemek ve bot hakkında destek almak için
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
güzel bot

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Ellerine sağlık bu dünyada ne iyi insanlar var beleş bot

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
beta'da olmasına rağmen gayet iyi bir iş çıkarmışsın eline sağlık

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
eğlence de eklemişsin güzel görünüyor. ama aşkölçer bir çok flörtün sonu olabilir hahaha.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
iyi kankam eline saglık

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
gayet güzel olmuş betada , bu dünyada ne iyi insanlar :) !

senuzulme
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Bazı arkadaşlar espriler az demiş çoğu botta olan esprileri ekledim :oops:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...