senuzulme
Onaylı Üye
Belki botu sunucusuna ekleyip kullanan oluraga sen buradan neden paylaştın anlamadım
güzel botHepinize merhabalar arkadaşlar. Kendi çapımda açmış olduğum discord botumu sizlere tanıtmak istedim. Sunucunuza ekleyerek bana destek olabilirsiniz. Bot şuan betadadır ama ilerleyen zamanlarda botu vdsye taşımayı planlıyorum.
Komutlar:
düello | spotify | urfagonder | adamasmaca | afk | at | avatar | aşkölçer | ban | banlist | canlıdestek | davet | emoji | espri | hastebin | havadurumu | herkese-rol-ver | herkesebendençay | istatistik | kaccm | komutlar | kullanıcıbilgim | küfürengel | nahçek | pgif | otorol | ping | profil | reboot | reklamkick | roliste | sarıl | sunucu-kurulum | sunucubilgi | sunucular | sustur | susturaç | söv | tekmeat | temizle | top10 | unban | yapimcim | yardım | yaz | yetkilerim | yumruh-at | çayaşekerat | çayiç | çekiç | öp
Ban,kick ve sustur-sustur aç komutları mod-log ve logs gibi saçma sapan kanallar istemiyor.
Botu eklemek ve bot hakkında destek almak içinBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bot altyapısı değil ama buEllerine sağlık bu dünyada ne iyi insanlar var beleş bot
discord botlarının geneli bedavaEllerine sağlık bu dünyada ne iyi insanlar var beleş bot
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?