Onaylı Üye
Arkadaşlar 3 gün önce discord hesabım hacklendi herkese gift nitro falan tarzında mesaj göndermeye başladı otomatik biraz araştırdıktan sonra discord hesabımı sildim ve e posta şifre mi değiştirdim birine daha olmuştu o format attım falan dedi ben sadece bunları yaptım 3 gündür bir şey olmadı hala tedirgin oluyorum pcye bir şey olur mu format gerekir mi bilgilendirirseniz sevinirim daha önce yada bu olayı yaşayan olmuş mu olduysa da ne yapmış falan merak ediyorum
Herhangi güvenmediğin bir linke tıklarsan bilgisayarına yerleştirilen bir virüs nedeniyle bilgilerin sızdırılabilir pc de virüsün farsa malwarebyts ile taratıp format atman faydalı olacaktır daha dikkatli olman dileğiyle hoşçakal.Arkadaşlar 3 gün önce discord hesabım hacklendi herkese gift nitro falan tarzında mesaj göndermeye başladı otomatik biraz araştırdıktan sonra discord hesabımı sildim ve e posta şifre mi değiştirdim birine daha olmuştu o format attım falan dedi ben sadece bunları yaptım 3 gündür bir şey olmadı hala tedirgin oluyorum pcye bir şey olur mu format gerekir mi bilgilendirirseniz sevinirim daha önce yada bu olayı yaşayan olmuş mu olduysa da ne yapmış falan merak ediyorum
Format atmak istemiyorum işte o kadar şeyi tekrar yüklemek falan ve bu sorunu yaşayan biri ne yaptı onu merak ediyorum sorunu yaşayan biri varsa söyleyebilir miHerhangi güvenmediğin bir linke tıklarsan bilgisayarına yerleştirilen bir virüs nedeniyle bilgilerin sızdırılabilir pc de virüsün farsa malwarebyts ile taratıp format atman faydalı olacaktır daha dikkatli olman dileğiyle hoşçakal.
Eğer Format atmadan kurtulmak istiyorsan önce ComboFix programı ile pcni temizlemeni ardından hiçbir exeyi çalıştırmadan malwarebytes indirip pcni temizlemeni öneririm.Format atmak istemiyorum işte o kadar şeyi tekrar yüklemek falan ve bu sorunu yaşayan biri ne yaptı onu merak ediyorum sorunu yaşayan biri varsa söyleyebilir mi
pc yi virüsten tarattım bir şey yok fakat ben emin olmak istiyorum belki bu sorunu yaşayan vardır ve bir şey biliyordur diye açtım konuyu yinede sağolEğer Format atmadan kurtulmak istiyorsan önce ComboFix programı ile pcni temizlemeni ardından hiçbir exeyi çalıştırmadan malwarebytes indirip pcni temizlemeni öneririm.
Adamın attıgı linke tıklamaman gerekiyor . Hesabın sifini değiştirirsen token de deisir büyük ihtimal düzelir . ve benim böyle bi konum var bakabilirsin kurtarmak icinArkadaşlar 3 gün önce discord hesabım hacklendi herkese gift nitro falan tarzında mesaj göndermeye başladı otomatik biraz araştırdıktan sonra discord hesabımı sildim ve e posta şifre mi değiştirdim birine daha olmuştu o format attım falan dedi ben sadece bunları yaptım 3 gündür bir şey olmadı hala tedirgin oluyorum pcye bir şey olur mu format gerekir mi bilgilendirirseniz sevinirim daha önce yada bu olayı yaşayan olmuş mu olduysa da ne yapmış falan merak ediyorum
reis eğer pc ye format atıp temizlemezsen diğer hesaplarında çalınır.Arkadaşlar 3 gün önce discord hesabım hacklendi herkese gift nitro falan tarzında mesaj göndermeye başladı otomatik biraz araştırdıktan sonra discord hesabımı sildim ve e posta şifre mi değiştirdim birine daha olmuştu o format attım falan dedi ben sadece bunları yaptım 3 gündür bir şey olmadı hala tedirgin oluyorum pcye bir şey olur mu format gerekir mi bilgilendirirseniz sevinirim daha önce yada bu olayı yaşayan olmuş mu olduysa da ne yapmış falan merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?