Discord hesabımın 2FA doğrulama kodlarını kaybettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Discord hesabımın 2FA kodlarını kaybettim hesabı nasıl geri alırım yedek kodlar var ama hepsini kullanmışım önceden not:konuyu bulamadım o yüzden google

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
knk 2 fa kodlari kurtarma kodlarimi dmeek oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Eğer Discord hesabınızın 2FA kodlarını kaybettiyseniz, hesabınızı geri almak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Discord hesabınızla ilgili sorunları "Discord Destek" sayfası aracılığıyla bildirin. Bu sayfaya aşağıdaki linkten erişebilirsiniz:
    Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
  2. Hesap kurtarma işlemi için gerekli bilgileri sunun. Bu bilgiler hesabın size ait olduğunu doğrulamak için kullanılacaktır. Discord destek ekibi sizden e-posta adresinizi, kullanıcı adınızı ve hesap oluşturma tarihini talep edebilir.
  3. Discord destek ekibi size hesabınızı doğrulamanız için bir bağlantı gönderebilir. Bu bağlantıyı kullanarak hesabınızın sahipliğini doğrulayabilirsiniz.
  4. Hesabınız doğrulandıktan sonra, Discord destek ekibi 2FA korumasını kaldırabilir veya hesabınıza yeni bir 2FA kodu atayabilir.
  5. Eğer yedek kodlarınızı da kaybettiyseniz, Discord destek ekibi size yeni yedek kodlar sağlayabilir.
  6. Hesabınızın güvenliği için, her zaman 2FA korumasını etkinleştirin ve yedek kodlarınızı güvenli bir yerde saklayın.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Google 2fa programi vardi gmaili girince direk gosteriyor zaten orda her kodu

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Herhangi bir türlü geri hesabına erişim sağlayamıyorsan, Discord ile iletişime geçip destek açabilirsin kısa zaman da sana yardım edeceklerdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...